Κόλαφος ο Νίκος Μωραΐτης για την Eurovision: «Αυτό που είδαμε ήταν Israel…vision» (video)

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον νικητή της Eurovision, την ελληνική συμμετοχή και την διοργάνωση. Ο γνωστός στιχουργός σχολίασε την νίκη του Νέμο, και ερμήνευε το «πουσάρισμα» του κοινού στο Ισραήλ, αλλά και την στάση της EBU

O Νίκος Μωραϊτης ήταν καυστικός αναφέροντας:

«Αν κατάλαβα καλά, αν δεν υπήρχαν οι επιτροπές, πρώτο ή δεύτερο θα ήταν αυτών που σφάζουν

παιδιά στην Γάζα. Αυτό είναι ανατριχιαστικό. Τελικά νίκησε το άλλο άκρο της Ευρώπης, αυτό που αποδέχεται την διαφορετικότητα, βγάζει πρώτο ένα πρόσωπο είναι ουδέτερο και είμαι η πλευρά της προοδευτικής Ευρώπης. Για μένα τα πιο ωραία κομμάτια ήταν της Ελβετίας, της Γαλλίας πάνω απ΄ όλα, και της Ιταλίας. Το παιδί που κέρδισε είναι καλλιτεχνάρα», είπε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

Για το τραγούδι της Ελλάδας: «Είμαι από τους πρώτους που άρεσε το τραγούδι. Μπορεί σήμερα να θελήσουν να την φάνε την Μαρίνα Σάττι. Στείλαμε μια καλλιτέχνιδα πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε στείλει έως τώρα. Η Μαρίνα Σάττι ξέρει μουσική έχει σπουδάσει μουσική. Είναι αξιόλογη καλλιτέχνιδα. Το τραγούδι αυτό είναι καλοφτιαγμένο αλλά είχε ένα πρόβλημα συνοχής, δεν «κέντραρε» κάπου. Πήρες μια κοπέλα που ξέρεις ότι κάνει εναλλακτικό και της φόρεσες ό,τι πιο μπανάλ είχες σαν παρουσίαση. Το performance ήταν πολύ κακό. Δε μπορείς να κάνεις 20 χρόνια το ίδιο πράγμα, με μία τραγουδίστρια στη μέση και άλλους 4 δίπλα να χορεύουν. Άλλο τραγουδούσε η Σάττι και άλλο χόρευε.

«Προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να υπερασπιστούν το Ισραήλ. Ήταν Israel…vision», κατέληξε ο Νίκος Μωραΐτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα