DWTS: Έκπληξη με την αποχώρηση! Έφυγε ένα από τα φαβορί

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε το πέμπτο live του Dancing With The Stars, με τη Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφής να υποδέχονται τους κριτές και τα εναπομείναντα ζευγάρια.

Οι 13 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες χορευτές τους προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, εκτελώντας σωστά τις χορογραφίες τους. Άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους ενώ άλλοι απέσπασαν χλιαρή

κριτική από τους κριτές.

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, ένα ζευγάρι χόρεψε τον τελευταίο χορό του, αφού ήταν εκείνο που είδε την πόρτα της εξόδου.

Λίγο πριν από το τέλος της βραδιάς, η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής συμψηφίστηκε με αυτή του κοινού και έτσι εκείνοι που αποχώρησαν από το λαμπερό show ήταν η Έλενα Τσαγκρινού και ο παρτενέρ της Βλαντιμίρ.

Οι δυο τους δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξή τους στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, μιας και αποτελούσαν ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!

 Ήλιος: Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1

 Ελένη Δήμου: Η αντίδρασή της για το φιλί που της έδωσε ο Μαρίνος Κόνσολος στο J2US -«Δεν ήξερα για το φιλί, ένιωσα άβολα»

Keywords
Τυχαία Θέματα