H Kris Jenner ετοιμάζεται να λανσάρει beauty σειρά ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση!

Η Kim Kardashian είναι και πάλι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε. Όπως και να ‘χει συνεχίζει να είναι δραστήρια στα social media και να ετοιμάζει τις συλλογές της επόμενης σεζόν.

Το ίδιο και η αδερφή της, Kylie μιας και η άνοιξη είναι κοντά πλέον και οι θαυμάστριές της περιμένουν τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που θα δημιουργήσει.

Κι αν πιστεύετε ότι μόνο οι δυο τους ασχολούνται με την

ομορφιά κάνετε λάθος. Μόλις έγινε γνωστό πως και η μητέρα τους, Kris Jenner ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της beauty σειρά κατάλληλη για ώριμες επιδερμίδες.

Η γνωστή και ως “momager” αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση αλλά και το παράδειγμα celebrities όπως οι: Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Alicia Keys και Victoria Beckham.

Τα προϊόντα θα απευθύνονται σε γυναίκες με ώριμο δέρμα. Η σειρά θα ονομάζεται πιθανότατα “Kris Jenner Skin” ή “Kris Jenner Skincare”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Εκτός από προϊόντα περιποίησης θα περιλαμβάνει προϊόντα για τα νύχια, για τα μαλλιά, ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και άρωμα.

Καθώς επίσης και σειρά μακιγιάζ με τις αγαπημένες καφέ αποχρώσεις. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της στο smoky eye look αλλά και τις nude  αποχρώσεις σας χείλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Stay Tuned.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

#hairinspo: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Hailey Bieber είναι η τέλεια ιδέα για την Άνοιξη!

Αυτά είναι τα ωραιότερα nail looks που είδαμε στα fashion shows AW21!

Keywords
Τυχαία Θέματα