Γιώργος Κόρομι: «Ήταν πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα»

Ο Γιώργος Κόρομι αποτελεί έναν από τους παίκτες του Survivor, που συμμετείχαν δύο φορές στο reality επιβίωσης – την πρώτη το 2021 και τη δεύτερη φέτος στον All Star κύκλο. Ο ίδιος κατάφερε να σημειώσει μια αξιόλογη πορεία, φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τον Γιώργο Κόρομι είναι το παγκόσμιο ρεκόρ που έσπασε, μιας και στέφθηκε

μεγάλος νικητής. Ειδικότερα, κατάφερε να ψαρέψει το μεγαλύτερο ψάρι που βρήκε ποτέ παίκτης του Survivor, το οποίο όπως θα δείτε είναι τεράστιο.

Ο Γιώργος Κόρομι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μιας και από τη συγκεκριμένη ψαριά είχαν φάει και είχαν χορτάσει πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Survivor, που η πείνα είναι ατέλειωτη. Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ο πρώην Survivor μοιράστηκε όλο καμάρι την ιστορία του.

Ο Γιώργος Κόρομι για το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε στο Survivor

«Το Survivor του 2021 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα που μου έφερε και το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο μεγάλο ψάρι που πιάστηκε ποτέ σε Survivor όλων τον χωρών.

Με την συμμετοχή μου στο All Star όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένας από τους στόχους μου ήταν να καταφέρω να σπάσω αυτό το ρεκόρ… Δείχνοντας μεγάλο σεβασμό στην άγρια φύση του τόπου αυτού, κάνοντας κάθε φορά επιλεκτικό ψάρεμα και θαυμάζοντας την μαγεία του βυθού, η θάλασσα του Άγιου Δομίνικου μου έκανε το χατίρι και μου έδωσε το ψάρι αυτό!!!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ λοιπόν στο Survivor All Star αυτή την φορά!!!Το ψάρι που έσπασα το ρεκόρ που είχα κάνει το 2021 κ αυτήν την φορά ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο και ταΐσε πολύ κόσμο, πολύ πολύ κόσμο. Πραγματικά μια πολύ δύσκολη σύλληψη, μια ιστορία που θα λέω έως τα βαθιά γεράματα.

Σας ευχαριστώ όλους που κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με στηρίξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να παραμείνω στο παιχνίδι επιβίωσης αυτό τόσο ώστε να ζήσω αυτήν την εμπειρία!! ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΩ!!!

Ps: Να δείχνετε σεβασμό και αγάπη στην φύση, να την προσέχετε γιατί έχει να μας δώσει πολλά και είναι η διαφυγή μας από την πόλη που ζούμε καθημερινά…Κρατήστε την καθαρή και δείξτε την αγάπη σας στα πλάσματα που φιλοξενεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα