Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη

Την πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη έκανε η Μαρίνα Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Αττικής στις ερχόμενες εκλογές, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε με το ζεϊμπέκικό του.

Ειδικότερα,

ο Γιώργος Πατούλης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο στις 27/7, δηλαδή την εβδομάδα με τις φωτιές και το δυστύχημα με το canadair, και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Το εν λόγω βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις, ενώ ενοχλημένη φάνηκε και η κυβέρνηση, η οποία πλέον στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στις εκλογές σεβόμενος την επιθυμία του κόμματός του. Τι κι αν είχε ανακοινώσει αρκετούς υποψήφιους, τελικά ο ίδιος έκανε ένα βήμα πίσω.

Η Μαρίνα Πατούλη για την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, όσο και στον νέο υποψήφιο, Νίκο Χαρδαλιά, εκφράζοντας, μάλιστα, και τη στήριξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

«O Γιώργος Πατούλης ανεξαρτήτως του ότι πήραμε διαζύγιο πριν από 2 χρόνια, ήταν ένας Περιφερειάρχης που προσπάθησε και πέτυχε πολλά για την Αττική.

O Νίκος Χαρδαλιάς, είμαι βέβαιη πως θα αξιοποιήσει όσα θετικά έγιναν και θα πετύχει ακόμη περισσότερα για όλους μας. Θα τον στηρίξουμε όλοι για να το πετύχει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το μέλλον της «Βασιλικής» στον τρίτο κύκλο

Εβελίνα Νικόλιζα: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη

 Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα