Μελίνα Νικολαΐδη: Απαντά στους επικριτές των Βανδή – Μπισμπίκη με ένα μήνυμα – καρφί

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς οι τρυφερές στιγμές τους επάνω στην πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται εκείνη έχουν γίνει viral και έχουν πολυσυζητηθεί.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον δεν τους απασχολεί να τον κρύψουν, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μάτια μόνο για εκείνη ενώ εκείνη από την άλλη δεν σταματά να του αφιερώνει τα αγαπημένα της τραγούδια.

Από το πρωί της Κυριακής που τα βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού

και τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν επί σκηνής δημοσιεύτηκαν στο Tik Tok από θαμώνες του μαγαζιού, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με άλλους να κάνουν λόγο για το πάθος που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι κι άλλους να σχολιάζουν αρνητικά τη διαχυτικότητά του μπροστά σε τόσο κόσμο.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, λοιπόν, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία έχει γνωρίσει και διαθέτει άριστη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε στους επικριτές της μητέρας της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η 19χρονη έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση στα αρνητικά σχόλια κι έπειτα δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία βρίσκεται αγκαλιά πάνω στη σκηνή.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», σημείωσε η Μελίνα Νικολαΐδη στην πρώτη ανάρτησή της, απαντώντας έμμεσα στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια, η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του ζευγαριού, που είναι αγκαλιασμένο πάνω στη σκηνή, με τη Δέσποινα Βανδή να κάθεται στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη και να ερμηνεύει τα τραγούδια της. Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε και τρεις κόκκινες καρδούλες, υποστηρίζοντας ανοιχτά τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είχα δυο εγκυμοσύνες που δεν τις ήθελα και έκανα έκτρωση»

 Ελένη Καστάνη: «Aπορώ πώς έχω κάνει καριέρα με σκέτο ταλέντο»

 Πρίγκιπας Παύλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα