Πέτρος Λαγούτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κρύβει πια τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – «Μετά έρχονται τα χειρότερα»

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», στα τέλη του 2022.

Οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και για αυτόν τον λόγο δεν είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ο Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να δημοσιοποιήσει τη σχέση του

με την ηθοποιό.

Όσα είπε ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα.

Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε. Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον χωρισμό του από την Μυρτώ Αλικάκη.

«Έχουμε χωρίσει δεκατρία χρόνια με την Μυρτώ Αλικάκη. Έχουμε δυο πολύ μεγάλα παιδιά που είναι άντρες. Τα παιδιά μας έχουν εμπιστοσύνη. οπότε υπήρχε στη ζωή μας ένας σημαντικός σύντροφος, τους το λέγαμε. Δεν είναι πιο δύσκολη η ανακοίνωση ενός χωρισμού με σύντροφο από την ανακοίνωση χωρισμού γονιών, γιατί τα παιδιά είναι μισά μαμά – μισά μπαμπάς», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν ήθελε την εκπομπή μας στον αέρα»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του ξεκαθαρίζει για την Ελένη Τσιριγκάκη -«Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει»

Γιούλικα Σκαφιδά για την απόφασή της να γίνει μητέρα: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ -Έβλεπα εφιάλτες ότι ήμουν έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα