Βιβή Τσιάμη: Το παρασκήνιο της πρότασης γάμου από τον σύντροφό της -«Έγινε σε μια πιο προσωπική μας στιγμή»

Πολύ σύντομα η Βιβή Τσιάμη θα ντυθεί νυφούλα και θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από δύο χρόνια σχέσης. Συγκεκριμένα, η πρώην Playmate και ο αγαπημένος της θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στις 22 Σεπτεμβρίου στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας.

Με αφορμή αυτού του ευχάριστου γεγονότος, η Βιβή Τσιάμη

παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, ενώ παράλληλα εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να έρθει ένα παιδάκι σύντομα στη ζωή τους.

Όσα είπε η Βιβή Τσιάμη στην εκπομπή του Mega

«Aισθάνομαι πάρα πολύ καλά! Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, ήρεμη και γι’ αυτό έχω προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Το νυφικό αυτό είναι μία από τις επιλογές που έχω σκεφτεί για την ημέρα του γάμου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως ο σύντροφος μου έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έκανε διάφορες προτάσεις γιατί το είχε οργανώσει. Επειδή όμως εγώ είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα και δεν έβγαινα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, λίγο πριν μια έξοδο, σε μια πιο προσωπική μας στιγμή, μου λέει “πω πω, τι όμορφη που είσαι και σήμερα! Νομίζω όμως ότι κάτι σου λείπει”. Τον βλέπω λοιπόν με το κουτάκι, με το δαχτυλίδι στα γόνατα και μου έκανε την πρόταση. Ότι αυτό που μου λείπει είναι το δαχτυλίδι και αν θέλω να τον παντρευτώ και κάπως έτσι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η Βιβή Τσιάμη απάντησε: «Αν θέλει ο Θεός και επειδή η ζωή ξέρει… εγώ την εμπιστεύομαι! Είναι κάτι σαν μότο που έχω οπότε ότι φέρει ο Θεός και η ζωή είναι ευπρόσδεκτο».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα