Λουξ: Οι στόχοι της εταιρείας για το 2016

Επέκταση στις αγορές του εξωτερικού, αύξηση του μεριδίου αγοράς και διάθεση νέων προϊόντων έχει βάλει ως στόχο η ελληνικής εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, Λουξ Μαρλαφέκας για το 2016.

Όπως αναφέρει η Ημερησία, η εταιρεία έχει βάλει «πλώρη» για αύξηση του μεριδίου που κατέχει στην ελληνική αγορά (βρίσκεται στη δεύτερη θέση προτίμησης)

αλλά και στο εξωτερικό. Η Λουξ έχει παρουσία σε 20 χώρες παγκοσμίως, σε Γερμανία, Καναδά, ΗΠΑ, Ιταλία, Αυστραλία, Κύπρο, Κίνα , Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία, Ισραήλ, Μάλτα, Παναμά, Ελβετία, Ρουμανία, Κορέα, Αλβανία, Κατάρ, Ντουμπάι, Βέλγιο και Ολλανδία.

H Λουξ αριθμεί τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, εμφιάλωσης και διανομής των προϊόντων της, τρία εμπορικά σήματα και μια ευρεία γκάμα αναψυκτικών και χυμών. Επιπλέον, το δίκτυο διανομής της υποστηρίζεται από 450 και πλέον αντιπροσώπους και τα προϊόντα φτάνουν σε περισσότερα από 40.000 τελικά σημεία πώλησης.

«Το 2016 η Λουξ στοχεύει πρωτίστως στο να διατηρήσει τη σταθερά ανοδική πορεία που σημειώνει όλα τα τελευταία χρόνια, παρά την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε», όπως επισημαίνει στην «Η» ο Ιωάννης Μαρλαφέκας, διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι «εάν δεν προκύψουν και άλλες δραματικές πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, εκτιμάμε ότι θα πετύχουμε περαιτέρω αύξηση του μεριδίου της, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού, εκμεταλλευόμενοι και τον διπλασιασμό της δυναμικότητας της παραγωγής της, μέσω της πρόσφατης υλοποίησης επένδυσης της τάξης των 5,5 εκατ. ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα