Cher: Απορρίφθηκε το αίτημά της για κηδεμονία του γιου της Elijah Blue Allman

12:36 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το αίτημα της Cher για προσωρινή κηδεμονία του γιου της απορρίφθηκε από δικαστή – παρά τους φόβους της ότι μπορεί να πεθάνει εντός του έτους αν δεν εγκριθεί.

Η δικαστής Jessica A. Uzcategui έκρινε ότι δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις ότι ο 47χρονος Elijah Blue Allman, που βρίσκεται σε απεξάρτηση, δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του

και να διαχειριστεί τα οικονομικά του, τα οποία επί του παρόντος βρίσκονται σε καταπίστευμα.

BREAKING: A judge has DENIED Cher's request to put her son Elijah under a conservatorship!!! They found she did not have good cause to be appointed as conservator. Elijah is FREE! pic.twitter.com/M5M2wQcTx3

Britney Stan (@BritneyTheStan) January 29, 2024

Είπε ότι δεν έδειξε “έλλειψη ικανότητας” να διαχειριστεί τις υποθέσεις του. Δεν υπάρχει “επείγουσα ανάγκη”, πρόσθεσε.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Elijah Blue είναι επί του παρόντος “ελεύθερος από ναρκωτικά” και έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα για να ζήσει.

Η είδηση ήταν ένα πλήγμα για τη σουπερστάρ, 77 χρόνων, η οποία ακουγόταν καταβεβλημένη, καθώς εμφανιζόταν εξ αποστάσεως στην οθόνη μέσω σύνδεσης βίντεο. “Το όνομά μου είναι Cher”, ήταν ο τρόπος με τον οποίο συστήθηκε στην αίθουσα 236 του Τμήματος 5 του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Η Cher είχε υποστηρίξει ότι ο Blue Elijah ήταν ακατάλληλος να φροντίσει τον εαυτό του εν μέσω σοβαρών προβλημάτων κατάχρησης ουσιών και ψυχικής υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα