Claudia Schiffer: Η πρωτότυπη λεπτομέρεια της red carpet εμφάνισής της

Η Claudia Schiffer τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την πρόσφατη red carpet εμφάνισή της.

Το iconic supermodel των ’90s αποτελεί πάντοτε μια εντυπωσιακή παρουσία. Δεν μας παραξενεύει λοιπόν το γεγονός ότι έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας The King’s Man, παραγωγός και σκηνοθέτης της οποίας είναι ο σύζυγός της, Matthew Vaughn. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Cosima Violet, την Clementine Poppy και τον Caspar Matthew.

H Nicole Kidman

με το Armani Privé φόρεμά της αποδεικνύει γιατί συνεχίζει να κυριαρχεί στο κόκκινο χαλί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Η Claudia επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του οίκου Balmain. Το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο ήταν μακρύ και κεντημένο με πέρλες, ανήκει στη συλλογή για το 2022. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μια μικρή ασορτί τσάντα, αλλά υπήρξε μια λεπτομέρεια στο look της που έκανε το γνωστό μοντέλο πραγματικά να ξεχωρίζει. Μολονότι οι περισσότερες κυρίες που παρευρέθηκαν, διάλεξαν ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Schiffer προτίμησε ένα ζευγάρι μυτερές μπαλαρίνες. Μία ιδέα πολύ φρέσκια που μας άρεσε πολύ!

Η Monica Geller είναι στην πραγματικότητα το πιο cool icon των ‘90s: 13 outfits της σειράς που το αποδεικνύουν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Η Γερμανίδα καλλονή εξέφρασε την περηφάνια της για τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της μέσω του Instagram της. Πιο αναλυτικά, δημοσίευσε μια σειρά εικόνων από την εκδήλωση, στον προσωπικό λογαριασμό της. “Η χθεσινή πρεμιέρα του #TheKingsMan ήταν μια αξέχαστη βραδιά. Είμαι πολύ περήφανη για τον σύζυγό μου, Matthew, το cast αλλά και όλο το επιτελείο της ταινίας. Θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στους κινηματογράφους από τις 22 Δεκεμβρίου” έγραψε η Claudia Schiffer για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Keywords
Τυχαία Θέματα