Demi Moore: Προετοιμάζεται για «συναισθηματικό αποχαιρετισμό» με τον Bruce Willis

17:39 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Έχουν πια περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Bruce Willis αποσύρθηκε από την υποκριτική. Ήταν το 2022, μετά τη διάγνωσή του με αφασία. Πέρυσι μάλιστα, επιβεβαιώθηκε ότι εξελίχθηκε σε μετωποκροταφική άνοια.

Η Demi Moore λοιπόν λέγεται ότι προετοιμάζεται για το το μέλλον. Λαμβάνοντας δηλαδή υπόψη ότι ο πρώην σύζυγός της συνεχίζει να δίνει μάχη με την κατάστασή

του. Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σχετικά με αυτό στο περιοδικό InTouch. «Όταν αφήνεις πίσω σου αυτό που ήταν ή αυτό που θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν. Να απολαύσεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει» δήλωσε.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, «ο Bruce έδωσε στην Demi μια νέα οπτική για τη ζωή. Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Αναλύει τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Ο Bruce Willis είναι πια 69 ετών. Λόγω της κατάστασής του, αντιμετωπίζει δυσκολία στην ικανότητά του να επικοινωνεί με τους άλλους. Ακόμη, δυσκολεύεται ακόμη και να τους αναγνωρίζει. Συνεπώς, όλα αυτά τα προβλήματα, έκαναν την Demi Moore- σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της- να αναθεωρήσει. «Το να τον βλέπει να δίνει τους αγώνες του, έδειξε στην Demi πώς να είναι μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο. Η Demi θαυμάζει τόσο πολύ τον Bruce. Όμως, πρέπει να προετοιμαστεί για το συναισθηματικό τους αντίο» δήλωσε στο InTouch.

Keywords
Τυχαία Θέματα