Linen trend: 5 ρούχα από λινό που χρειάζεστε οπωσδήποτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

10:16 20/5/2022 - Πηγή: InStyle

Καλοκαίρι ίσον λινό. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, καθώς πρόκειται για το πιο δροσερό και ελαφρύ ύφασμα, ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο. Η φυσική σύνθεσή του κάνει το λινό να αναπνέει, χαρίζοντας παράλληλα προστασία αλλά και στιλ στα δροσερά μας outfits. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα μόνο ύφασμα, αυτή την περίοδο, εμείς σας προτείνουμε με μάτια κλειστά το λινό. Και μάλιστα, δεν χρειάζεστε καν πολλά items για τις καυτές μέρες, παρά μόνο 5 απλά ρούχα για να είστε in style το καλοκαίρι.

@carodaur

Ένα

μίντι φόρεμα με άνοιγμα: αν και αγαπάμε ιδιαιτέρως, όλα τα χρώματα, το λευκό κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και πόσο μάλλον την περίοδο του καλοκαιριού. Φρέσκο, δροσερό και απολύτως στιλάτο, το μίντι λινό φόρεμα θα φορεθεί ασταμάτητα με flat σανδάλια σε όλα τα νησιά του κόσμου.

@tamara

Η λινή παντελόνα: τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καθαρή, αέρινη λευκή παντελόνα από λινό που δίνει vibes Μέσης Ανατολής στα summer outfits. Σούπερ κομψή και σούπερ στιλάτη, συνδυάζεται ιδανικά με ένα επίσης λευκό λινό πουκάμισο, αλλά και με οτιδήποτε εσείς επιλέξετε.

@ariviere

Το λευκό λινό πουκάμισο: σταθερή αξία! Συνοδεύει τέλεια από τα πιο κομψά outfits μέχρι και τα μαγιό μας και αποτελεί το νούμερο ένα must-have κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ποπλίνες μπορεί να έχετε πολλές, αλλά αυτή τη φορά, γιατί δεν επενδύετε σε ένα λινό λευκό πουκάμισο που είναι πολύ πιο δροσερό;

@tamara

Το λινό κοστούμι: ίσως η μοναδική περίπτωση, στην οποία θα επιθυμούσαμε να βάλουμε χρώμα. Κι αν θέλετε τη συμβουλή μας επιλέξτε ένα κοστούμι σε safari ή παστέλ χρώματα, καθώς το λινό γράφει πολύ καλύτερα στις soft αποχρώσεις και όχι στις έντονες.

@carodaur

Η κλασική βερμούδα: κομψή, δίχως αμφιβολία. Αέρινη και βολική, η λινή βερμούδα και ειδικά σε neutral αποχρώσεις δημιουργεί τα πιο τέλεια safari looks, αλλά και τα πιο casual outfits για μια βόλτα στην παραλία. Την χρειαζόμαστε, οπωσδήποτε. Αυτή και… λίγες διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα