Shakira: Τα μυστικά της ζωής της στο Μαϊάμι – Τα πάρτι με τη Gisele και η νέον Lamborghini

14:16 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα νέο ξεκίνημα στη Φλόριντα κάνει η Shakira, αφήνοντας πίσω τα χρόνια απιστίας, φοροδιαφυγής και μουσικής ανομβρίας. Αφού εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι μετά τη μετακόμισή της από τη Βαρκελώνη, η Κολμβιανή σουπερστάρ περνά τις καλύτερες στιγμές της καριέρας και της ζωής της.

Μία δοτική μαμά που ακολουθεί τους γιους της στις αθλητικές δραστηριότητες, οδηγεί μία Lamborghini σε χρώμα νέον ενώ παρτάρει με τη Gisele.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

H Shakira εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι με τους γιους της Milan και Sasha τον Απρίλιο του 2023 για να χτίσει μια νέα ζωή ως ανύπαντρη μητέρα, αφού ο Gerard Piqué την απάτησε με μια γυναίκα, πολύ νεότερή της. Επίσης, στη Βαρκελώνη, αντιμετώπισε και προβλήματα με την ισπανική Εφορία καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με φυλακή για φοροδιαφυγή.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στο Coachella και στη συνέχεια ανακοίνωσε μια περιοδεία 14 ημερών το φθινόπωρο για να παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ, “Las Mujeres Ya No Lloran”. Το άλμπουμ είναι ο πρώτος της δίσκος έπειτα από επτά χρόνια και ταξιδεύει τους ακροατές σε ένα μουσικό ταξίδι, μετά τον αμφιλεγόμενο χωρισμό της το 2022 με τον Piqué – ο οποίος την απάτησε με την Clara Chía Marti.

Clara Chia toma una decisión radical en su relación con Piqué – https://t.co/TJ5LIMbSVA pic.twitter.com/h5H6bdownF

— Teleradio América | Canales 12 y 45 (@CanalTRArd) April 25, 2024

Όσον αφορά στο χρέος της, αυτό περιελάμβανε εκατομμύρια απλήρωτους φόρους για τους οποίους η ισπανική κυβέρνηση άσκησε δίωξη κατά της Shakira, με την απειλή φυλάκισης έως και οκτώ ετών. Τον Νοέμβριο έκλεισε συμφωνία για την καταβολή προστίμου ύψους 7,6 εκατ. δολαρίων και την αποδοχή ποινής με αναστολή.Το άλμπουμ αποτελεί επιστροφή στη μουσική έπειτα από μια μακρά παύση, την οποία απέδωσε στον πρώην σύντροφό της.

“Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο”, δήλωσε η σταρ στους Sunday Times. “Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη”.

Αλλά στο Μαϊάμι έχει βρει τη νέα της φωνή, με το νέο της άλμπουμ να βρίσκεται ήδη στο νούμερο 1 του Billboard’s Top Latin chart, καθιστώντας την την πρώτη γυναίκα με νούμερο 1 άλμπουμ σε τέσσερις δεκαετίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Οι φίλοι της αποδίδουν την επιτυχία της στην τακτοποιημένη ζωή της στο Μαϊάμι Μπιτς, όπου διαμένουν επίσης οι γονείς της William Mebarak Chadid, 92 ετών, και Nidia del Carmen Ripoll Torrado, 81 ετών.

Η τραγουδίστρια συχνά κυκλοφορεί στην πόλη με την ειδική ματ μοβ Lamborghini Urus, το ταχύτερο SUV στον κόσμο. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει προσαρμοσμένα καθίσματα σε χρώμα neon lime και ασορτί τιμόνι. Η τελική του ταχύτητα είναι 192 μίλια/ώρα.

Η Shakira χρησιμοποιεί το SUV αξίας 260.000 δολαρίων για να μεταφέρει τους δύο γιους της, τον Milan, 11 ετών και τον Sasha, 9 ετών, από το σπίτι αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο σχολείο Miami Country Day School αξίας 46.000 δολαρίων ετησίως, καθώς και το κοντινό κοινοτικό κέντρο όπου τα αγόρια αθλούνται.

Αρκετές μητέρες της περιοχής αποκάλυψαν ότι η Shakira παρακολουθεί συχνά τους αγώνες μπάσκετ στο χαμηλών τόνων γυμναστήριο, επευφημώντας με ενθουσιασμό τους γιους της.

“Η Shakira έρχεται σε πολλούς αγώνες“, αποκάλυψε μια μαμά. “Ντύνεται σπορ και ενσωματώνεται πλήρως. Δεν θα καταλάβαινες ότι είναι καν εκείνη”. Ωστόσο, η φανταχτερή Lamborghini της ξεχωρίζει, ακόμη και μέσα σε μια θάλασσα από τις συνηθισμένες G-wagon και Ferrari που οδηγούν οι μαμάδες.

Επίσης, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, υπάρχει ένα ειδύλλιο με τον Βρετανό πρωταγωνιστή του “Emily in Paris” Lucien Laviscount, 31 ετών, τον οποίο γνώρισε όταν έπαιξε στο βίντεο κλιπ της Shakira για το τραγούδι “Punteria”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Πάντως, ένας φίλος δήλωσε στην Post: “Δεν είναι κάτι σοβαρό. Κάθε φορά που βγαίνει με έναν άνδρα, δημιουργούν ένα ειδύλλιο. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι δημόσιο είδωλο”.

Ο φίλος επιβεβαίωσε ότι η σταρ έχει σταθερή έδρα της το Μαϊάμι και δεν ψάχνει για έρωτα εξ αποστάσεως.

Μετά τον χωρισμό της από τον Piqué, η Shakira έχει επίσης συνδεθεί με τον επτάκις πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton και, πιο κοντά στο σπίτι της, με τον Jimmy Butler των Μαϊάμι Χιτ. Καμία από αυτές τις σχέσεις δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα. Ακόμη και ο Tom Cruise φέρεται να τη φλέρταρε στη διάρκεια του Grand Prix F1 του 2023 στο Μαϊάμι, αλλά απορρίφθηκε.

Τα παιδιά έχουν επίσης γίνει φίλοι με τον γιο Benjamin, 14 ετών, και την κόρη Vivian, 11 ετών, του Tom Brady και της Gisele Bündchen, χάρη στις μητέρες τους που τους πήγαιναν μαζί για φαγητό. Και τα τέσσερα παιδιά φοιτούν στο Miami Country Day.

LATINAS! Shakira e Gisele Bundchen saíram juntas ontem para jantar e por os assuntos em dia! pic.twitter.com/wgeWfrP7O1

— PAN (@forumpandlr) May 17, 2023

Εκτός από αφοσιωμένη αθλητική μαμά, η Shakira παίρνει τα παιδιά της και για τζετ σκι από την αποβάθρα της έπαυλης της στο Μαϊάμι Μπιτς που κοστίζει 11,6 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως φαίνεται, η Shakira απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή στο Μαϊάμι αφήνοντας για πάντα πίσω της τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα