Ηot Or Not; Τα peep-toe παπούτσια επιστρέφουν το φθινόπωρο για να μας διχάσουν

10:30 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε ακούσει για τη «θεωρία του λάθος παπουτσιού» (wrong shoe theory).

Σας μιλήσαμε πρόσφατα για την τάση η οποία σύμφωνα με τη στιλίστρια Allison Bornstein, περιγράφει την τάση να φορέσετε ένα παπούτσι που θα θεωρούνταν «κόντρα» με το ντύσιμό σας για να δημιουργήσετε μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Σκεφτείτε σαγιονάρες με κλασικά παντελόνια, γόβες με φούτερ, dad trainers με μάξι φορέματα ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό ακούγεται «λάθος»

όταν το σκέφτεστε, αλλά, στην πράξη, είναι ολόσωστος!

Η θεωρία έχει να κάνει με τους πιο απρόσμενους συνδυασμούς, αλλά τι γίνεται όταν το ίδιο το παπούτσι είναι λάθος;

Wrong Shoe Theory: H ‘θεωρία του λάθος παπουτσιού’ και τα looks που αποδεικνύουν ότι τελικά… είναι σωστή

Μιλάμε για την επιστροφή του peep-toe, του Φρανκενστάιν των παπουτσιών, που επιστρέφει σε όλο του το μεγαλείο φέτος το φθινόπωρο χάρη στη Miuccia Prada και το show της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023, που έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Μάρτιο.

Eίδαμε looks που συνδύαζαν το no pants trend με λεπτό μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες με άνοιγμα στην μύτη. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ίδιο οίκο τις τελευταίες σεζόν έχει επαναφέρει μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες (για κάποιους, μισητές) τάσεις στα παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες και ένα υβρίδιο μπότας – σαγιονάρας.

Miu MiuMiu Miu

To διαδίκτυο λατρεύει να μισεί παπούτσια του είδους. Και δεν είναι περίεργο από την άποψη ότι τα δάχτυλα των ποδιών δεν είναι και το πιο φωτογενές κομμάτι του σώματος. Και τη στιγμή που μιλάμε για χειμερινά παπούτσια, κλειστά που στόχο έχουν να τα κρύψουν, το γεγονός ότι ξαφνικά τα αποκαλύπτουν είναι αρκετό για να μας προκαλέσει τουλάχιστον την περιέργεια (σε κάποιους και αμηχανία ή εκνευρισμό).

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κόσμος της μόδας είναι πάντα έτοιμος να αγκαλιάσει μια ακόμα άσχημη και προβοκατόρικη τάση στα παπούτσια.

«Δάσκαλε που δίδασκες» -Η Victoria Beckham φόρεσε το παπούτσι που ορκιζόταν ότι δεν θα έβαζε ποτέ

Keywords
Τυχαία Θέματα