Ίσις σε άπταιστα ελληνικά: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Κρήτη

«Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΟΦΗ», δήλωσε ο Αλεσάντρο Ίσις κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο. Ο πρώην άσος της κρητικής ομάδας, που θα βρεθεί στο πλευρό του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ, έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1) στο μεγαλόνησο και δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Κρήτη έπειτα από πολλά χρόνια. Μίλησε, μάλιστα, άπταιστα ελληνικά!

Για

τον ΟΦΗ τον υποδέχτηκαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παύλος Αδάμος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλης Βογιατζάκης.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο χιλιανός τεχνικός ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί θα έρθει ο Χάιμε όπου θα γίνει η παρουσίαση του. Θα μιλήσω τώρα με τον Γιάννη, τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πέμπτη (31/1) ή την Παρασκευή (1/2) αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χάιμε Βέρα, με την παρουσίαση του νέου προπονητή του ΟΦΗ να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (2/2) στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γεντί Κουλέ».

«Η έδρα μας είναι η δύναμη μας»

Παράλληλα, ο νυν προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Καραμπετάκης έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας και στάθηκε στην σημασία της παρουσίας του κόσμου στο ματς με τον Ατρόμητο. Λέγοντας ότι η κρητική ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της:

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την άφιξη του Αλεσάντρο Ίσις:

Πήρε φορολογική ενημερότητα ο Πανιώνιος

Έστω και λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξασφάλισε τη φορολογική ενημερότητα, που ήταν απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών. Οι «κυανέρυθροι» έχουν μείνει με πολύ μικρό ρόστερ, λόγω αποχωρήσεων και τραυματισμών, και θα πρέπει έστω και την ύστατη ώρα να κάνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, προκειμένου να παραμείνουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Περιπτώσεις όπως του Ανδρούτσου (που προορίζεται να πάει στη Νέα Σμύρνη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μασούρα) θα πρέπει να τελειώσουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (31/1), ενώ για ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο, μιας και η σχετική προθεσμία λήγει στις 14 Φεβρουαρίου.

Βίντεο: gentikoule.gr

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα