Market Pass: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές σε άυλες κάρτες

21:13 5/3/2023 - Πηγή: Reporter

Μέχρι και τη Δευτέρα θα λάβουν το Market Pass τα νοικοκυριά που επέλεξαν να λάβουν την ενίσχυση όχι με τη μορφή άυλης κάρτας αλλά ως έμβασμα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα αναμένονται και οι πληρωμές και σε άυλες κάρτες.

Για τους πρώτους οι πληρωμές στον λογαριασμό τους θα ολοκληρωθούν ως τη Δευτέρα, ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα το οποίο έχουν επιλέξει να λάβουν χρήματα. Εκείνοι θα λάβουν το 80% της επιδότησης που προβλέπεται για τη σύνθεση του νοικοκυριού τους για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο και Απρίλιο.

Όσοι

προτίμησαν την άυλη χρεωστική κάρτα, θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πρώτοι δικαιούχοι είναι εκείνοι που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Στις 20 Μαρτίου θα πληρωθούν αυτοί που έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους ως τις 15 Μαρτίου, ενώ μέχρι τις 2 Μαΐου όσοι δεν έχουν πληρωθεί θα μπορούν να κάνουν τροποποίηση στην αίτησή τους για ενδεχόμενα λάθη ή ανενεργό λογαριασμό που έχουν δηλώσει.

Πού χρησιμοποιούνται οι κάρτες

H άυλη ψηφιακή κάρτα χρησιμοποιείται σε POS που διαθέτουν σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Market Pass λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023.

MARKET PASSπληρωμέςΑΥΛΗ ΚΑΡΤΑδικαιούχοι
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα