Η LinkedIn ετοιμάζεται να ενσωματώσει στην πλατφόρμα ανταγωνιστικά παιχνίδια γρίφων

Το LinkedIn, είναι γνωστό ως μια πλατφόρμα που απευθύνεται ανθρώπους που επιθυμούν να δικτυωθούν, να συλλέξουν γνώσεις για επαγγελματικούς σκοπούς και να αναζητήσουν θέσεις εργασίας ή το κατάλληλο προσωπικό για την εταιρεία τους, μια επιχείρηση που μετρά περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Με στόχο να ενισχύσει τον χρόνο που περνούν οι άνθρωποι στην πλατφόρμα, η εταιρεία

σκοπεύει να μπει σε έναν εντελώς νέο χώρο: τα παιχνίδια.

Το LinkedIn εργάζεται πάνω σε μια νέα εμπειρία παιχνιδιών, αξιοποιώντας το ενδιαφέρον για παιχνίδια γρίφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία πρώτα παιχνίδια του LinkedIn θα ονομάζονται Queens, Inference και Crossclimb. Η ιδέα με την οποία φαίνεται να πειραματίζεται η εταιρεία περιλαμβάνει τη βαθμολόγηση των παικτών, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε ομάδες με βάση το πού εργάζονται, με τις εταιρείες να «κατατάσσονται» με βάση αυτές τις βαθμολογίες.

Εκπρόσωπος της LinkedIn επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα gaming project, όμως, όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας. «Πειραματιζόμαστε με την ένταξη παιχνιδιών, που βασίζονται σε γρίφους, στην εμπειρία του LinkedIn για να ξεκλειδώσουμε λίγη διασκέδαση και να εμβαθύνουμε τις ανθρώπινες σχέσεις και ελπίζουμε να πυροδοτήσουμε μια ευκαιρία για συζητήσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

#LinkedIn #παιχνίδια #ΓΡΙΦΟΙ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ #Ανταγωνισμός
Keywords
Αναζητήσεις
i-linkedin-etoimazetai-na-ensomatosei-stin-platforma-antagonistika-paichnidia-grifon.htm
Τυχαία Θέματα