Ανακοινώθηκαν τα PS Plus παιχνίδια του Ιουνίου για το 2019

Ετοιμαστείτε!

Όπως κάθε τέλος του μήνα, έτσι και τώρα, μάθαμε επιτέλους ποια είναι τα παιχνίδια που θα έρθουν δωρεάν για το PS Plus, μέσω του PlayStation Blog.

Αυτά είναι τα:

Sonic Mania Borderlands: The Handsome CollectionSonic Mania (4 Ιουνίου)Το Sonic Mania ήταν μια επιστροφή στις ρίζες του παιχνιδιού, το 2017. Το παιχνίδι
περιλαμβάνει κλασικές αλλά ανανεωμένες πίστες, νέα zones, co-op multiplayer και πολλά άλλα.Borderlands: The Handsome Collection (4 Ιουνίου)Το Handsome Collection περιλαμβάνει τα Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel, καθώς και όλα τα DLC των παιχνιδιών αυτών, με ανανεωμένα γραφικά και enchanced local multiplayer. Ως bonus, αν οι παίκτες είχαν τα saves τους στο PS3, μπορούσαν να τα μεταφέρουν στο PS4.

Μην ξεχνάτε ότι ακόμα κυκλοφορούν τα παιχνίδια του Μαΐου, δηλαδή το Overcooked και το What Remains of Edith Finch, μέχρι τις 3 Ιουνίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece To παιχνίδι Avengers της Square Enix θα είναι στην Ε3 2019 Το Red Faction Evolution ίσως να βρίσκεται στην παραγωγή σύμφωνα με μία διαρροή από την NVIDIA Death Stranding – Release Date Reveal Trailer | PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα