Μόγιες: «Πήραμε τη σωστή απόφαση»

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (6/5) ότι ο 61χρονος Σκωτσέζος, πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον, θα αποχωρήσει απ’ το κλαμπ μετά το τέλος του συμβολαίου του κι αναμένεται να αντικατασταθεί απ’ τον Χουλιέν Λοπετέγι.

«Είμαι πραγματικά άνετος με την κατάσταση, είμαι άνετος με τη διοίκηση και όλα είναι καλά», είπε ο Σκωτσέζος, μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά για την απόφαση που πάρθηκε, σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με τη Λούτον που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/05).

«Είμαι μακριά από την οικογένειά μου εδώ και

πολύ καιρό, οπότε είχαμε πολλές συζητήσεις και νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση και για τα δύο μέρη. Θα τραβήξουμε χωριστούς δρόμους μετά από τεσσεράμισι χρόνια που ήταν λαμπρά. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο. Ανήκω σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που μετράει πάνω από 1.000 παιχνίδια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν στην Premier League, όπου πολλοί καλοί προπονητές έρχονται και φεύγουν».

Ο Μόγιες επέστρεψε για δεύτερη φορά στη Γουέστ Χαμ το 2019 και την οδήγησε στο πρώτο της σημαντικό τρόπαιο μετά το Κύπελλο Αγγλίας το 1980, όταν κέρδισε το Europa Conference League την περασμένη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα