MasterChef spoiler 1-5: Αυτός είναι το φαβορί για αποχώρηση! Βόμβα με δυνατό όνομα (vid)

13:49 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef spoiler 1-5: Με εξελίξεις «φωτιά» συνεχίστηκε το MasterChef καθώς τρεις από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού βρίσκονται πλέον υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Χριστίνα Χριστόφη έλειψε από τη χτεσινή δοκιμασία λόγω αρρώστιας. Αποτέλεσμα ήταν, προς επιβεβαίωση όσων είχαμε αποκαλύψει στο Sportime, να οριστεί προσωρινός αρχηγός των μπορντό ο Λευτέρης.

Ο Λευτέρης όμως και οι μπορντό τα έκαναν… σαλάτα με αποτέλεσμα να βγει η μισή μπριγάδα υποψήφια προς αποχώρηση. Ανάμεσά

τους και ο Λευτέρης ο οποίος είχε ίσως το χειρότερο πιάτο χτες από την μπριγάδα του. Ο άλλος υποψήφιος ήταν ο Σοφοκλής λόγω ισοψηφίας με τον ίδιο να δηλώνει απορία για την επιλογή των συμπαικτών του.

Το ριάλιτι του Star φέτος είναι γεμάτο ανατροπές! Η διαδικασία αλλάζει συνεχώς όπως και οι ομάδες. Κάπως έτσι καταλήξαμε στην εβδομάδα αυτή να βρίσκονται 3 από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού υποψήφιοι.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι είναι ο Μάριος, ο Λευτέρης και ο Σοφοκλής. Ο Μάριος έχει αποδείξει πως είναι από τα πιο δυνατά ονόματα στο παιχνίδι νικώντας συχνά τους αντίπαλους στις δοκιμασίες. Την ίδια ώρα ο Λευτέρης είναι από την αρχή ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης και το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο. Όσον αφορά τον Σοφοκλή έχει επίσης να επιδείξει εξαιρετικά πιάτα και πορεία στο διαγωνισμό με τους συμπαίκτες του να τον εκτιμούν πολύ.

Ωστόσο, η εκτίμησή μας είναι πως από αυτούς τους τρεις ο Σοφοκλής θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει. Δύσκολα χάνουν ο Λευτέρης και ο Μάριος οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν μια χαρά υπό πίεση. Την ίδια ώρα ο Σοφοκλής δείχνει πτωτική πορεία σε σχέση με τις αρχές.

Βέβαια απομένουν άλλα 2 επεισόδια για την δοκιμασία αποχώρησης και μένει να δούμε αν κάποιος άλλος βρεθεί επίσης υποψήφιος στην ομαδική που ακολουθεί.

Το MasterChef θα κάνει διακοπή για το Πάσχα με τα επόμενα επεισόδια να προβάλλονται την Τετάρτη 8/5 και Παρασκευή 10/5.

MasterChef spoiler 1-5: Δείτε πως βγήκαν οι τελευταίοι υποψήφιοι

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα