Survivor 20-3: Ανταρσία ο Γιώργος Γκιουλέκας – Θα τον βγάλουν υποψήφιο;

Survivor 20-3: Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν θέλει να αγωνιστεί με την κόκκινη ομάδα. Αυτό είναι φανερό από το Survivor trailer για το αποψινό επεισόδιο. Ποια θα είναι η αντίδραση της κόκκινης ομάδας;

Τελικά καπνός στο Survivor χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν είναι καλά στους Διάσημους. Μετά το δεύτερο ανακάτεμα έχει ξενερώσει και είναι ολοφάνερο. Ναι μεν δεν θέλει να αποχωρήσει ο Γιώργος Γκιουλέκας ασφαλώς, ωστόσο θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι να στηρίξει τον φίλο του, Γιάννη Περπατάρη.

Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ο καλύτερος παίκτης των κόκκινων στο ανδρικό κομμάτι και δεν θέλει να αγωνιστεί. Πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δίνουμε καμία τύχη στην κόκκινη ομάδα για την 4η ασυλία. Κάνει μπαμ πως χάνουν ξανά.

Το ερώτημα είναι η αντίδραση. Τι θα κάνουν οι παίκτες των Διασήμων σε αυτή την απόφαση του Γκιουλέκα; Θα περιοριστούν μόνο στην κριτική ή θα τον βγάλουν στον τάκο;

Survivor 20-3: Έντονη αντίδραση

Λάθος απόφαση παίρνει ο Γιώργος Γκιουλέκας. Παίκτης συμπαθής στον κόσμο, καλός αγωνιστικά και έως τώρα ντόμπρος στις εξηγήσεις του. Η εικόνα του χαλάει απόψε. Στον κόσμο δεν αρέσει να μην αγωνίζεται κάποιος. Ανταρσίες και… απεργίες είναι αντιεμπορικές.

Αργά ή γρήγορα μάλιστα, ο κόσμος θα μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Εκεί το πράγμα θα είναι διαφορετικό και τιμωρητικό σε ένα βαθμό για τέτοιες καταστάσεις. Θεωρώ δύσκολο να βγάλουν στον τάκο τον Γκιουλέκα οι κόκκινοι, αλλά όχι απίθανο.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας θα παραμείνει ακόμα και σε μονομαχία να πάει. Θα το ρισκάρουν όμως οι κόκκινοι; Η επόμενη μέρα όλης αυτής της διαδικασίας θα είναι δύσκολη για τους Διάσημους.

Χλωμό να τον δούμε στον τάκο πάντως…

Όλα αυτά πλήττουν την τηλεθέαση που δεν πάει και καλά…

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα