Γιαννούλης από τώρα και Γενάρης με μεταγραφές για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα ήθελε να είναι μία από αυτές. Πολύ δύσκολη περίπτωση (για τώρα τουλάχιστον), αλλά μεταγραφές η «Ενωση» αυτή τη φορά θα κάνει.

Πόσους παίκτες πήρε η ΑΕΚ την πρώτη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ματίας Αλμέιδα; Ναι, καλά θυμάστε. Κανέναν. Ούτε έναν, αν εξαιρέσει κανείς τον Πάολο Φερνάντες. Βέβαια, ο τελευταίος ήταν μία μεταγραφή που είχε δρομολογηθεί από το

καλοκαίρι. Άρα, ήταν στον προηγούμενο σχεδιασμό.

Ο Αργεντινός τεχνικός της «’Ενωσης» δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του εκείνη την περίοδο για νέες προσθήκες. Το πήρε όλο πάνω του και του βγήκε η απόφασή του να στηρίξει το τότε ρόστερ.
Ενδεχομένως και τώρα να ήθελε το ίδιο. Στο θέμα του τερματοφύλακα, για παράδειγμα. Θα στηρίξει τον Γιώργο Αθανασιάδη, εκτός και βρεθεί κάποια ευκαιρία που δεν μπορεί να κλείσει κανείς τα μάτια του. Με άλλα λόγια, θα το έκανε και τώρα ο Αλμέιδα, αλλά δεν τον αφήνουν σε ησυχία οι καταστάσεις.

Ο Γιαννούλης και η ανάγκη για αριστερό μπακ

Δεν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει αριστερό μπακ από τη στιγμή που οι Ιρανοί θα χάσουν αρκετό διάστημα με υποχρεώσεις για το ασιατικό Κύπελλο. Δεν θα βγει αριθμητικά το πράγμα χωρίς τους Χατζησαφί και Μοχαμάντι είναι η αλήθεια. Παρότι, ο τελευταίος δεν παίρνει και πολύ χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια ακόμα κι εκεί –στην υπόθεση του αριστερού μπακ δηλαδή- είναι κάπως περίπλοκα τα πράγματα. Πως θα πάρει παίκτη αφού βασικός στόχος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά είναι ο παίκτης που θα ήθελε για πολλούς λόγους η ΑΕΚ.

Ο Έλληνας διεθνής μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αυτό δίνει ένα πάτημα για να υπάρξει κίνηση από τώρα.. Σενάριο που είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό. Ο παίκτης δεν έχει βγάλει από το μυαλό του την Αγγλία και την καριέρα εκεί, αλλά η Νόριτς δεν θα επιστρέψει στην Premier League. Κι από το να τον χάσει ελεύθερο, ίσως να συμφωνούσε με ένα μικρό αντίτιμο. Αν πειστεί ο ποδοσφαιριστής…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα