Κώστας Τσιμίκας, η επόμενη μέρα

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένει κι αυτός την άφιξη του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αρκετή σπέκουλα με το τι θα γίνει στο ρόστερ. Ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και όλα τα σχετικά. Η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ άλλωστε αποτελεί ιστορικό γεγονός.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γερμανός προπονητής χρησιμοποίησε ως μπακ απ του Ρόμπερτσον τον Γκόμες. Αριστερά στην άμυνα. Αυτό έφτανε προκειμένου να αρχίσουν διάφορες φήμες περί αποχώρησης του Τσιμίκα. Ο

Έλληνας διεθνής μπακ πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2027.

Τις τελευταίες ώρες βγήκε προς τα έξω και περί ενδιαφέροντος της Μπρέντφορντ, που φαίνεται διατεθειμένη να δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Τσιμίκα. Μεγάλο το ποσό. Δεν επιβεβαιώνεται κάτι προς το παρόν. Βέβαια, η Λίβερπουλ όπως και κάθε άλλο κλαμπ τέτοιου επιπέδου, πουλάει ακριβά. Είτε πρόκειται για βασικό παίκτη, είτε για κάποιον που δεν έχει ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

Δεν είναι και πολύ παλιά τα περί 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γκούγιτς ή τον Φίλιπς.

Η Λίβερπουλ επίσης έχει συνδεθεί με αρκετούς αριστερούς μπακ. Έχει γραφτεί για ενδιαφέρον για τους Γκριμάλντο της Λεβερκούζεν, τον Μεντί της Ρεάλ ή τον Αίτ-Νούρι των Γουλβς.

Ο Τσιμίκας δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα αποχωρήσει από το «Ανφίλντ». Το σίγουρο είναι πως αρκετές ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό του στυλ, τα εξαιρετικά του στημένα και τη γενικότερη τακτική του εικόνα.

Η επόμενη μέρα στη Λίβερπουλ, ωστόσο, είναι κάτι που ακόμα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Τσιμίκας,kostas tsimikas