Τζόκοβιτς: “Είχα προβλήματα ισορροπίας, δεν ξέρω αν έχει σχέση το μπουκάλι”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στα προβλήματα ισορροπίας που είχε στην αναμέτρηση με τον Αλεχάνδρο Ταβίλο, από τον οποίον ηττήθηκε μέσα σε 67 λεπτά, τονίζοντας ότι θα ελέγξει αν αυτό έχει σύνδεση με το ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή. 

“Πρέπει να ελέγξω τι συμβαίνει κι αν το μπουκάλι έχει κάποια σύνδεση. Χθες (σ.σ Σάββατο) κατά την προπόνηση, δεν αντιμετώπισα συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά από την άλλη δεν ένιωθα και άνετα. Ωστόσο, με το σημερινό άγχος που είχα αγωνιστικά, η αίσθηση ήταν κακή.”, είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος. 

“Αυτό που ένιωσα δεν ήταν

πόνος, αλλά προβλήματα με την ισορροπία μου. Δεν είχα κανέναν συντονισμό στο γήπεδο ήμουν εντελώς διαφορετικός παίκτης από την Παρασκευή. Θα κάνω εξετάσεις, κάποιο είδους μαγνητικής τομογραφίας, για να δούμε αν όλα είναι καλά. Ήταν ένα απροσδόκητο ατύχημα. Ένιωσα ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Μετά από αυτό για μισή ώρα είχα ναυτία, ζαλάδες κλπ.”, είπε 

“Κοιμήθηκα καλά παρά το γεγονός ότι είχα πονοκεφάλους και την επόμενη μέρα ένιωθα πολύ καλύτερα, οπότε δεν σκέφτηκα ότι θα υπήρχε πρόβλημα σήμερα. Ωστόσο, δεν ήμουν ο εαυτός μου στο court. Μου έλειπε ο συντονισμός, ο ρυθμό και ισορροπία. Είναι λίγο ανησυχητικό, όλα πρέπει να αλλάξουν αν θέλω να κερδίσω το Roland Garros φέτος.”

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Είχα προβλήματα ισορροπίας, δεν ξέρω αν έχει σχέση το μπουκάλι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, “Είχα,tzokovits, “eicha