Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τους εξτρέμ του τη νέα σεζόν;

Απορία έχουμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με τους εξτρέμ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πόσοι θα μείνουν, πόσοι θα αποχωρήσουν και πως θα αξιοποιηθούν όσοι συνεχίσουν στο «τριφύλλι».

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα είναι η αλήθεια. Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ είναι κάτι δευτερεύον.

Ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι βέβαιο πως θα είναι ο προπονητής της νέα σεζόν. Διότι, ο Φατίχ Τερίμ θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς και… βλέπουμε.

Σtους ακραίους μεσοεπιθετικούς όμως υπάρχει κόσμος και κοσμάκης. Ούτε ένας, μήτε δύο, αλλά έξι ολάκερα wingers έχει ο τωρινός Παναθηναϊκός! Και η επόμενη μέρα τους βγάζει ασάφεια και εξαρτάται απόλυτα από το status του προπονητή. Εξαίρεση ασφαλώς σε αυτούς αποτελεί ο Μπερνάρ που ΄χει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Πάμε παρακάτω όμως, στους υπόλοιπους πέντε. Έχουμε και λέμε: Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Αϊτόρ και Λημνιός! Ο πρώτος κοστίζει πολλά, δίνει λίγα. Off load list Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να γίνει ανατροπή στο συγκεκριμένο θέμα. Το επιθυμεί και ο ίδιος ο Σλοβένος άλλωστε να πάει κάπου.

Ο δεύτερος, επί Φατίχ Τερίμ, εξαφανίστηκε. Σε πολλά ματς είχε ανάγκη τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον είδαμε να πατάει χορτάρι παρά ελάχιστα λεπτά. Η φημολογία για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, ελέγχεται. Σε κάθε περίπτωση είναι αβέβαιο το μέλλον του ακόμη και με επικείμενη αλλαγή προπονητή.

Για τον Σεμπάτσιαν Παλάσιος τα έχουμε αναφέρει πολλάκις. Είναι ένας παίκτης που ηλικιακά ζορίζει το club. Ειδικά από τη στιγμή που αξιώνει 3ετές συμβόλαιο και στο «τριφύλλι» ούτε που συζητούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο τέταρτος είναι και ο πιο αδικημένος. Έχοντας ανανεώσει με αρκετά μεγάλο ποσό ο Αϊτόρ, έχει να περιμένει μια αλλαγή τη νέα σεζόν και δικαίως. Η λογική λέει πως με τον νέο προπονητή θα ΄χει αγωνιστική ζωή. Τέλος, ο Δημήτρης Λημνιός δεν «έψησε» στο εξάμηνο, είναι όμως Ελληνας και παραμένει την εξίσωση.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα