Ο Άρης έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ…

Χαμούλης έγινε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Άκης Παυλόπουλος έπιασε ποδοσφαιρική συζήτηση.

Αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, που είναι γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, πήρε τον λόγο και θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό

με 2-0.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι εκείνος θέλει κάθε χρόνο να το παίρνει ο καλύτερος και αν τα καταφέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά», δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

Κάπου εκεί το λόγο πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου και όπως και νωρίτερα, ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει… χορτάσει από πρωταθλήματα και πλέον κοιτάζει μόνο την Ευρώπη.

Αναφερόμενος φυσικά στον τελικό του Conference League, που θα δώσει απέναντι στη Φιορεντίνα μέσα στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Κάπου εκεί ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε ότι το να λέγεται αυτό είναι θράσος και μόνο αν μείνει ο Ολυμπιακός χωρίς πρωτάθλημα για 30 χρόνια θα… στρώσει, κάτι που φυσικά όλοι ξέρουν ότι είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει.

Ενώ έδωσε και credits για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, λέγοντας ότι μπροστά σε κάτι τέτοιο δεν μπορείς να πεις και πολλά.

Άρης Πορτοσάλτε: Δείτε τα όσα είπε και την κόντρα με τον Οικονόμου!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα