Σφιόντεκ: “Έκλαψα στην τελετή του Ναδάλ στη Μαδρίτη”

Στο Tennis Channel μίλησε η Ίγκα Σφιόντεκ προ ημερών, στο πλαίσιο των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο 1000άρι της Ρώμης. Παράλληλα ρωτήθηκε και για τον Ράφα Ναδάλ, και είπε πως στη ξεχωριστή τελετή του στη Μαδρίτη συγκινήθηκε. Είπε επίσης πως προσεγγίζει εξαιρετικά το άθλημα, και του αναγνωρίζει πως κλείνει την καριέρα όπως ο ίδιος επιθυμεί.

“Είμαι ακόμα αρκετά νέα, οπότε

μου είναι δύσκολο να καταλάβω την ακριβή κατάστασή του. Δεν έχω βρεθεί σε μέρος όπου παίζω το τελευταίο μου τουρνουά. Παρακολούθησα όλη την τελετή στη Μαδρίτη. Έκλαψα. Φαίνεται χαρούμενος, όμως, κι’ αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Η προσέγγισή του είναι πολύ έξυπνη. Πραγματικά ένα καλό παράδειγμα αθλητή που είναι ικανοποιημένος από αυτά που έχει πετύχει. Είναι συμβιβασμένος με το να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Τουλάχιστον Φαίνεται έτσι.

Νομίζω ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα παράδειγμα για το πώς πρέπει να προσεγγίζουμε τέτοια πράγματα. Είναι φυσιολογικό. Προφανώς όλοι κάνουν τεράστια φασαρία γύρω από αυτό, αλλά είναι η ζωή του και το κάνει όπως το θέλει, με τους δικούς του όρους.”

The post Σφιόντεκ: “Έκλαψα στην τελετή του Ναδάλ στη Μαδρίτη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα