Ρώμη: Δευτέρα μεσημέρι ο Τσιτσιπάς, βράδυ η Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στο πρόγραμμα της Δευτέρας, με τον Έλληνα τενίστα να κοντράρεται με τον αριστερόχειρα Βρετανό, Κάμερον Νόρι στο δεύτερο παιχνίδι του κεντρικού court σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν από τις 14:00 GR. 

Τσιτσιπάς και Νόρι έχουν αναμετρηθεί δύο φορές με τους δύο παίκτες να μετρούν από μία νίκη, με τον Τσιτσιπά ωστόσο να έχει κερδίσει το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι που έχει γίνει σε χωμάτινη επιφάνεια, στον τελικό της Λιόν το 2021 και τον Νόρι να “απαντάει” στα ημιτελικά του Ακαπούλκο

το 2022. 

Ο νικητής από την αναμέτρηση θα περάσει στη φάση των “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον φιναλίστ της Μαδρίτης, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε τον Άλεξ ντε Μινόρ που θα ανοίξουν το πρόγραμμα της Δευτέρας στην Grand Stand Arena (12:00 GR). 

H Grand Stand Arena θα φιλοξενήσει και την αναμέτρηση της Μαρίας Σακκάρης για τη φάση των “16”με την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται με μια εκ των Βικτόρια Αζαρένκα και Μαγιάρ Σέριφ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. 

Ο αγώνας της Σάκκαρη θα είναι ο τελευταίος του προγράμματος στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουά και αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 19:00 GR. 

Την υπεράσπιση του τίτλου του θέλει να συνεχίσει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που παίζει στο Campo Centrale με αντίπαλο τον ανερχόμενο Σέρβο, Χαμάντ Ματζέντοβιτς (όχι πριν τις 20:00GR) ενώ στο τελευταίο ματς του κεντρικού court, θα διεξαχθεί το ντέρμπι μεταξύ της Αρίνα Σαμπαλένκα και της Ελίνα Σβιτολίνα (21:30GR).

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Δευτέρα μεσημέρι ο Τσιτσιπάς, βράδυ η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα