Φατούρο και μπουγέλο στον Τανούλη πριν τις δηλώσεις! (vid)

Οι οκτώ εναπομείνατες έσπευσαν για το παραδοσιακό… φατούρο, ενώ δεν έλειψε και το μπουγέλο από ένα μπουκάλι νερό! Δείτε:

Αργότερα στις δηλώσεις του είπε:
“Στο σημείο που φτάσαμε, η ομάδα θα παίξει τις επόμενες εβδομάδες τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος, ο καθένας ξέρει το ρόλο του στην ομάδα. Δουλέυω καθημερινά, έστω αυτά τα 10 λεπτά που έδωσα σήμερα είναι χρυσός για τον Ράιτ, τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να δώσω κάποιες ανάσες”.

Για το φατούρο και το μπουγέλο
“Εγώ δεν το έχω

ξαναδεί αυτό το πράγμα, μιλάμε για 15 καταπληκτικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί που να μην είναι δίπλα μου όλη τη χρονιά, αυτό που είδατε μπροστά στην κάμερα γίνεται σε κάθε προπόνηση που θας πας καλά, σε κάθε οικογενειακό διπλό. Έρχονται να σου δώσουν ώθηση. Νομίζω αυτό προσπαθεί και ο κόουτς, να έχει μια οικογένεια και το έχει καταφέρει. Αυτή η ομάδα έχει μετάλλο και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Το θέμα δεν είναι τι θα γίνει στο φάιναλ φορ, αλλά τι θα γίνει αύριο που έχουμε προπόνηση. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και να πάμε εκεί για να κερδίσουμε, γιατί όταν είσαι Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα