Μπαρτζώκας: “Διάστρεμμα ο Πετρούσεφ, θα δούμε αύριο πως θα είναι”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό:

Για την εμφάνιση του Τανούλη και τον τραυματισμό του Πετρούσεφ
“Ο Τανούλης δουλεύει μαζί μας πολύ σοβαρά όλη τη χρονιά και έχει παίξει και άλλες φορές. Σήμερα σκόραρε αρκετά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του, τον αγαπάνε. Αλλά όπως καταλαβαίνετε το πιο σημαντικό τώρα είναι ότι ο Πετρούσεφ έπαθε διάστρεμμα. Αν υπήρχε

μια προτεραιότητα σε αυτό το ματς ήταν να φύγουμε υγιείς και πρέπει να δούμε αύριο πως θα είναι.

Δεν είναι εύκολο να μην υπάρχει καμία απώλεια, δεν φταίει ούτε ο αντίπαλος, ούτε ο Πετρούσεφ, καμιά φορά είναι ζήτημα της στιγμής. Από εκεί και πέρα θέλω να πω συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον κόουτς Σεγκούρα, έκαναν φοβερή χρονιά φέτος. Είναι πολύ δύσκολο για αυτούς με 25 μέρες που δεν έχουν παίξει παιχνίδι να κρατήσουν το επίπεδο τους ψηλά, πόσο μάλλον όταν… ζεις στη Ρόδο και όλοι είναι στις παραλίες!

Για το φάιναλ φορ:
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να είναι στο φάιναλ φορ για τρίτη συνεχή χρονιά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για την ομάδα μας, για τους φιλάθλους. Στα φάιναλ φορ πολλά παίζουν ρόλο, μια συγκυρία που για παράδειγμα ήταν εναντίον μας, η τύχη, η ετοιμότητα. Το σίγουρο είναι πως είναι τέσσερις ομάδες με φοβερό ταλέντο, με πολύ μαχητικό πνεύμα, με ποιότητα. Εμείς όπως πάντα θα πάμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, να δώσουμε μάχη για κάθε κατοχή και θα δούμε τι θα κάνουμε.

Για την ανάδειξη του Τσους Ματέο ως κορυφαίου προπονητή όλη τη χρονιά:
Πολλά συγχαρητήρια στον Τσους, έκανε φανταστική χρονιά. Έκανε 30 νίκες, η Ρεάλ ήταν η μοναδική ομάδα που πήγε με 3-0 στο φάιναλ φορ, κυριάρχησε όλη τη χρονιά και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα