Γκόου Αχέντ Ίγκλς-Άλκμααρ 0-3: Εύκολη νίκη, δοκάρι ο Παυλίδης (highlights)

Την έβδομη σερί νίκη της κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ίγκλς σημείωσε η Άλκμααρ η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 για την 33η αγωνιστική της Eredivisie.

H Άλκμααρ είχε δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Φαν Μπόμελ, για να έρθει το πρώτο γκολ στο 39′ μετά από λάθος του Ντε Λάνχε και τον Σαντίκ να σκοράρει σε κενή εστία με κεφαλιά.

Στο τρίτο λεπτό του εξτρά χρόνου στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον Μάινανς έπειτα από

εξαιρετική ασίστ του Βαγγέλη Παυλίδη.

Η Γκόου Αχέντ Ίγκλς είχε κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κάτι που έκανε με το που μπήκε στο ματς ο Μπρεντερόντε στο 77ο λεπτό.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παυλίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντε Λάνχε, πέρασε τη μπάλα από πάνω του αλλά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του και έτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει και να αποκτήσει προβάδισμα δύο γκολ από τον Λουκ Ντε Γιονγκ.

Με τη νίκη αυτή η Άλκμααρ έφτασε τους 63 βαθμούς, που την αφήνουν στην τέταρτη θέση, καθώς κέρδισε και η Τβέντε που έχει πλέον 66, ενώ η Γκόου Αχέντ Ίγκλς εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό της στα πλέι οφ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκόου Αχέντ Ίγκλς-Άλκμααρ 0-3, Εύκολη, Παυλίδης,gkoou achent igkls-alkmaar 0-3, efkoli, pavlidis