Ναδάλ: “Θέλω να το προσπαθήσω για Παρίσι” (vid)

Με συνέντευξή του στο France TV Sport, ο Ράφαελ Ναδάλ αναφέρθηκε εκ νέου στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Γαλλικό Όπεν το οποίο ξεκινάει σε δύο εβδομάδες στο Παρίσι.

Μετά τον αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του Rome Masters από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο 37χρονος Ισπανός είχε δηλώσει ότι δεν νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί στο αγαπημένο του Grand Slam και το ίδιο επανέλαβε

στη συνέντευξη που έδωσε στο Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο την Κυριακή.

“Δεν θέλω να νιώσω αβοήθητος ξανά, όπως στη Βαρκελώνη και στη Μαδρίτη. Αν υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να είμαι ανταγωνιστικός στο Παρίσι, τότε θέλω να προσπαθήσω να παίξω. Αν όχι, προτιμώ να κρατήσω τις ευχάριστες αναμνήσεις που έχω από εκεί” είπε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 14ων τίτλων στο Roland Garros.

O Ναδάλ κατέκτησε για τελευταία φορά το Γαλλικό Όπεν το 2022 ενώ πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο ισχίο.

Τις επόμενες ημέρες, ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας θα πάρει την οριστική του απόφαση για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει παιχνίδια best of five και να αποχαιρετήσει μέσα στο court το αγαπημένο του Παρίσι.

#Stade2 | @RafaelNadal se confie en exclusivité. À quelques jours de #RolandGarros, le joueur espère pouvoir participer à ce tournoi emblématique et si important pour lui. pic.twitter.com/NbZL23nOYj

— francetvsport (@francetvsport) May 12, 2024

The post Ναδάλ: “Θέλω να το προσπαθήσω για Παρίσι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα