Οζέγκοβιτς: Τον «έγραψαν» για ΠΑΟΚ, έμπλεξαν και τον Άρη! Τι ισχύει

Τον πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, τον κάνουν «βόλτα» και στον Άρη. Τι πραγματικά ισχύει το φημολογούμενο ενδιαφέρον των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Στη Σερβία γράφτηκε οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Την είδηση την αναπαρήγαγαν και στην Ελλάδα.

Δεν ισχύει! Ο Σέρβος φορ της υποβιβασμένης Κηφισιάς μπορεί να έκανε 16 γκολ σε 30 παιχνίδια, αλλά αυτό δεν αρκεί για να μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Ο Οζέγκοβιτς που όπως προκύπτει απο το περιβάλλον του ψάχνει συμβόλαιο κοντά στα 400 χιλιάρικα, νούμερο που όπως γίνεται αντιληπτό, μπορούν να καλύψουν πολύ λίγες ομάδες στη Super League, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει καμία κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Στο «παιχνίδι» ενεπλάκη και ο Άρης, αφού ο καπνός για τον ΠΑΟΚ ήταν χωρίς φωτιά, αλλά μια από τα ίδια. Ούτε ο Άρης ενδιαφέρεται ή πρόκειται να δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. «Ποτέ», είναι η τοποθέτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα… καφενειακά όπως τα χαρακτήρισαν, σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Οζέγκοβιτς.

Αν ο Oζέγκοβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν ρίξει (κατά πολύ) τις απαιτήσεις του, το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα είναι εκτός Ελλάδας. Αν και ένα ενδιαφέρον που προέκυψε από ομάδα της Ρωσίας, το απέρριψε. Αλλά ακόμα είναι Μάιος.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οζέγκοβιτς, ΠΑΟΚ, Άρη,ozegkovits, paok, ari