Παναθηναϊκός: Δεν αλλάζει άποψη ο Τερίμ – Νέο μήνυμα

Ο Παναθηναϊκός είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για πρωτάθλημα. Το είπε και ο Φατίχ Τερίμ.

«Πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είχαμε περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τώρα μπορεί να έχουμε χάσει αρκετές από αυτές, αλλά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα είμαστε εκεί για να το κυνηγήσουμε», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote

TV ο Τούρκος τεχνικός.

Κόντρα στον Άρη οι «πράσινοι» θα έχουν και απουσίες να διαχειριστούν. Ο Μπερνάρ έμεινε ξανά εκτός και οι Ακαϊντίν και Γεντβάι είναι τιμωρημένοι.

Ωστόσο, ο Τερίμ δεν πήρε στην αποστολή και πάλι τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός για μέρες υποστήριζε πως νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Μόλις προέκυψαν οι κάρτες των δύο στόπερ και η δεδομένη απουσία τους εν όψει Άρη, ο Σένκεφελντ μπήκε στις προπονήσεις. Ωστόσο, ο προπονητής του δεν συγκινήθηκε και τον απέκλεισε ξανά. Το μήνυμα σαφές.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει όνο ένα διαθέσιμο στόπερ, τον Ούγκο, και αυτόν χωρίς ρυθμό. Στο πλάι του θα παίξει ο συμπατριώτης του Αράο, ενώ θα έχει ενδιαφέρον το ποιος θα παίξει στα χαφ. Ο Πέρεθ είναι ξεχασμένος από τον προπονητή του, που γενικά δείχνει να προτιμά περισσότερο τον Ζέκα.

Εκτός από τον Σένκεφελντ ο Τερίμ άφησε ξανά εκτός τον Αϊτόρ. Τι και εάν ο Μπερνάρ απουσιάζει; Τι και εάν ο Λημνιός έδειξε πως δεν μπορεί να δώσει τα αναμενόμενα; Ο Ισπανός ούτε αυτή τη φορά θα πάρει την ευκαιρία του.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα