Πασκάλ Γιάνσεν: Δεν πείσθηκε ο Μαρινάκης – Κλείνει το θέμα του Ολλανδού

11:26 8/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να είναι κοντά στον Πασκάλ Γιάνσεν. Ο Ολλανδός είχε συνάντηση, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πείσθηκε. Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει άλλες λύσεις.

Το βασικό θέμα που είχε ο Ολλανδός κόουτς ήταν πως δεν ήταν βέβαιος αν έπρεπε να αναλάβει

τον Ολυμπιακό από τώρα. Αυτή είναι βασική διαφορά στο μυαλό του Βαγγέλη Μαρινάκη με βάση αυτά που θέλει ο ισχυρός άνδρας από τους «ερυθρολεύκους».

Πολύ καλό project ο Πασκάλ Γιάνσεν, η ανάλυσή του για το επιθετικό ποδόσφαιρο και την αξιοποίηση των νέων παικτών ήταν κάτι που άρεσε συνολικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά… Το μεγάλο «αλλά» ήταν το ότι ο πρώην κόουτς της Αλκμάαρ προτιμούσε να έρθει από το καλοκαίρι. Κάπως έτσι παραμένει ακόμα ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει ακόμα στην τρέχουσα σεζόν. Είτε αυτό σημαίνει την ευρωπαϊκή διάκριση μέσω του Conference League, είτε να κυνηγήσει ένα καλύτερο πλασάρισμα στη Super League. Θέλει έναν προπονητή με αυτοπεποίθηση που να μην φοβάται να αναλάβει την ευθύνη από τώρα.

Δεν είναι απλό, μήτε εύκολο αυτό που ζητάει. Αλλά δεν είναι και παράλογο. Τουλάχιστον στο δικό του μυαλό. Όσον αφορά δε τα παιχνίδια με τη Φερεντσβάρος και γενικότερα το να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, ουδείς μπορεί να πει πως είναι όνειρο απατηλό.

Στον επόμενο κόουτς, αυτό θα «μετρήσει» ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» που είναι σε συνεχείς επαφές και με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα