Τότε θα ξεκαθαρίσει του Γιόνι Ότο για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Γιόνι Ότο έχοντας στρέψει όλη την προσοχή του στον Ισπανό ακραίο οπισθοφύλακα της Γουλβς αναφορικά με την ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ.

Η νούμερα ένα προτεραιότητα του δικεφάλου από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι  η απόκτηση ενός παίκτη ισάξιου του Μπάμπα Ράχμαν στα δεξιά προκειμένου όπως και ο Γκανέζος να ανεβάσει επίπεδο τη θέση.

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει πως μετά και τον δανεισμό του Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης ήταν εμφανές

πως κάτι θα τρέξει άμεσα για τον ΠΑΟΚ.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η περίπτωση του Γιόναθαν Κάστρο Ότο όπως είναι το πλήρες όνομα του 29χρονου μεταγραφικού στόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ενός παίκτη με βαρύ βιογραφικό, έχοντας πάνω από 200 εμφανίσεις στη La Liga και κάτι περισσότερο από 100 συμμετοχές στην Premier League.

Τότε θα ξεκαθαρίσει του Γιόνι Ότο για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του παίκτη, περιμένοντας να μείνει ελεύθερος από την Γουλβς, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, χωρίς να αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και ο δανεισμός του.

Παρ’ όλα αυτά, από την πλευρά της η Γουλβς σύμφωνα και με τα βρετανικά μέσα θέλει οπωσδήποτε να βρει λύση στο θέμα του Γιόνι εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ένα χτύπημα (αγκωνιά) σε συμπαίκτη του σε προπόνηση της Γούλβς έκανε τον προπονητή της αγγλικής ομάδας να αφήσει εκτός των πλάνων του τον 29χρονο μπακ.

Η εξέλιξη αυτή που έλαβε χώρα πριν από μία αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την Premier League, φέρνει ουσιαστικά τον Γιόνι στην πόρτα της εξόδου από το Μολινό.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του έδειξε και η πρώην ομάδα του, Θέλτα Βίγκο, η οποία όμως προτίμησε εν τέλει την απόκτηση του Μανκίγιο από τη Νιουκάστλ.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει μείον έναν ανταγωνιστεί και πλέον βρίσκεται στην αναμονή εξελίξεων, οι οποίες εκφράζεται η αισιοδοξία εντός δικεφάλου πως θα έρθουν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα