Eurovision 2024: Ανατροπή με το τραγούδι της Ελλάδας – Η δήλωση της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι διέψευσε τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2024.Θέση για τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή (10/12) σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 πήρε, την Τετάρτη (13/12), η Μαρίνα Σάττι, διαψεύδοντας πως έχει ακούσει σχεδόν όλα τα…

Το τραγούδι που θα ήθελε η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision 2024

Πάντως, στην πρώτη

της συνέντευξη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, που μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως θα ήθελε ένα ρυθμικό τραγούδι σε ελληνικό στίχο για τον διαγωνισμό, προκειμένου να «δείξουμε τη σύγχρονη εικόνα της χώρας».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Μαρίνα Σάττι είχε αναφέρει: «Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Μάλμε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά. […] Πρέπει να βρούμε το τραγούδι, την ιστορία που θα πούμε και εκεί πάνω θα χτίσουμε». Κατόπιν, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν». Επίσης, η ίδια είπε πως το αγγλόφωνο power pop τραγούδι είναι μακριά από το είδος που υπηρετεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Ανατροπή, Ελλάδας –, Μαρίνας Σάττι,Eurovision 2024, anatropi, elladas –, marinas satti