House of Fame: Έφτασε η μέρα του Makeover – Οι αντιδράσεις

17:11 23/2/2021 - Πηγή: Youfly

Σαν διασημότητες θα νιώσουν οι διαγωνιζόμενοι στο σημερινό επεισόδιο του μουσικού ριάλιτι, αφού ο Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής και η ομάδα του αναλαμβάνουν να… βγάλουν τον σταρ από μέσα τους! Το πρώτο Makeover των παικτών του House of Fame

είναι γεγονός και οι αλλαγές τους προβλέπονται εντυπωσιακές!

Το μάθημα έχει σκοπό να δείξει στους σπουδαστές πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στην καριέρα ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αφού πίσω από κάθε μεγάλο αστέρα βρίσκεται μία ομάδα την οποία εμπιστεύεται τυφλά.

Με άρωμα Los Angeles οι αλλαγές τεσσάρων παικτών

Ο Beauty Expert της Ακαδημίας επιλέγει τέσσερις μαθητές και τους αλλάζει το look στηριζόμενος στο στιλ τεσσάρων διασημοτήτων του εξωτερικού. Στη συνέχεια ο φωτογράφος Μιχάλης Τσίτας αναλαμβάνει να τους φωτογραφήσει για το εξώφυλλο ενός υποθετικού πρώτου τους άλμπουμ.

Ο Obi, ο Γιάννης, η Κόνη και η Πηνελόπη βλέπουν την εικόνα τους να αλλάζει και να γίνονται αντίστοιχα Weeknd, Mac Miller, Miley Cyrus και JLO. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και ένα από τα τέσσερα makeover των παικτών ξεχωρίζει και ψηφίζεται ως το καλύτερο στο House of Fame.

Ωστόσο η Βένια και η Χρύσα δεν δέχονται αδιαμαρτύρητα τα λεγόμενα του Παντελή Τουτουντζή χαρακτηρίζοντάς τον πολύ αυστηρό. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Beauty Expert της Ακαδημίας καθώς ο Παντελής Τουτουντζής θα επιστρέφει στο House of Fame με στόχο να φέρει στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι με το makeover των παικτών του House of Fame;

House of Fame La Academia

Καθημερινά στις 18.00 και Live Concert, Παρασκευή στις 21.00

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο House of Fame

Δείτε επίσης:

Ένα House of Fame από τα παλιά – Πόσα ακόμα talent show;House of Fame: Φιλιά, καρφιά & ψηφοφορία στο μουσικό ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post House of Fame: Έφτασε η μέρα του Makeover – Οι αντιδράσεις appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα