Φθηνότερο το Renault Clio, από 16.980€

Η γκάμα του Renault Clio αποκτά μια νέα οικονομική έκδοση, η οποία το τοποθετεί πιο δυναμικά στην κατηγορία ξεκινώντας οριακά κάτω από τις 17.000 ευρώ.

Εφοδιασμένο, με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.0 Sce και αποκλειστικά στην εισαγωγική έκδοση Authentic, το Clio αποτελεί μια πρόταση για όσους αναζητούν ένα οικονομικό αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας supermini, χωρίς συμβιβασμούς σε χώρους

επιβατών και αποσκευών.

Η νέα έκδοση του μοντέλου αποκτά τον μικρό και ατμοσφαιρικό 1000άρη, με απόδοση 65 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. και 95 Nm ροπής στις 3.600 σ.α.λ. Μπορεί οι επιδόσεις να μην είναι το δυνατό του χαρακτηριστικό, αλλά το «βασικό» Clio ζυγίζει οριακά πάνω από τον 1 τόνο (1.028 κιλά), γεγονός που προσφέρει ευελιξία εντός πόλης αλλά και χαμηλή κατανάλωση. Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ σύμφωνα με τη Renault η μικτή κατανάλωση καυσίμου είναι στα 5,3 λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων στα 119 γρ./χλμ. Το Clio SCe 65 Authentic δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ έχει και ελευθέρας καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο.

Βασικό Clio με πλούσιο εξοπλισμό

Η έκδοση Authentic περιλαμβάνει όλα όσα έχει ανάγκη ο σύγχρονος οδηγός, ενώ διαθέτει και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Μεταξύ άλλων, η έκδοση εξοπλίζεται με σύστημα σταθερής ταχύτητας με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, έξυπνο σύστημα διαχείρισης ταχύτητας, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δίκυκλων, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα είναι ενεργά όλα ή κάποια από τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης μέσω του διακόπτη «MySafety».

Παράλληλα, στο εσωτερικό βρίσκει κανείς ψηφιακό πίνακα οργάνων 7’’, σύστημα πολυμέσων easy link με οθόνη 7’’ και δύο θύρες USB, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και διαιρούμενο πίσω κάθισμα 60/40. Εξωτερικά βρίσκουμε προβολείς LED Pure Vision, φώτα ημέρας LED, αισθητήρες φώτων και βροχής, καθώς και θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες. Σημαντικό είναι πως υπάρχει και εφεδρικός τροχός κανονικών διαστάσεων.

Όπως όλα τα Renault Clio, η νέα προσθήκη στη γκάμα καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 έτη δωρεάν οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Clio

The post Φθηνότερο το Renault Clio, από 16.980€ appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα