Η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: “Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές την τηλεόραση”

“Δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τηλεόραση σε κάποιον αλλά να τον μάθω να διαχειρίζεται τον εαυτό του” υπογράμμισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που την συνάντησαν στο δρόμο. Μεταξύ άλλων, δε, η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης εξέφρασε την προσωπική της άποψη για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και τα πρόσφατα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Tv Queen.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε αρχικά πως «την Ιωάννα Μαλέσκου δεν

την ήξερα προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος τον οποίο έφεραν και έριξαν τα προηγούμενα χρόνια σε μια εικόνα που ασφυκτιούσε. Θεωρώ ότι αδικήθηκε. Πάλι όχι με πρόθεση. Θεωρώ, επίσης, ότι δείχνει να έχει μαλακώσει και να έχει στρογγυλέψει τις γωνίες. Την πρώτη φορά με έκανε και αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά στο Tv Queen Live».

«Οι μόνοι που θα καθόμουν εγώ, ως νέο παιδί, να ακούσω και να μου μεταλαμπαδεύσουν κάποια τηλεοπτική εμπειρία είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Τάσος Τρύφωνος. Οι άλλοι δεν ξέρουν τηλεόραση. Τα στελέχη επικοινωνίας ξέρουν τηλεόραση;» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού αυτή την εβδομάδα και η Κατερίνα Γκαγκάκη κλήθηκε να δώσει τη δική της απάντηση.

«Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε μένα. Αν αναφέρεται σε μένα, λοιπόν, νομίζω πως την έχω ζήσει πολύ την τηλεόραση. Χωρίς πολλά ερωτηματικά. Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Άρα και γω δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τηλεόραση σε κάποιον. Θέλω να τον μάθω να διαχειρίζεται τον εαυτό του» υπογράμμισε η Κατερίνα Γκαγκάκη στις νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που είδαμε το πρωινό του Σαββάτου στο «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι μια περίπτωση τηλεοπτικά, όχι απλώς ευφυής, ένας τηλεοπτικός χαμαιλέοντας που τον θαυμάζω πάρα πολύ. Τον αγαπάω πάρα πολύ, έχω συνεργαστεί τρομερά μαζί του, έχω τσακωθεί, τα έχω ξαναβρεί. Ο Γιώργος έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και αυτή αποδίδει. Μαθαίνουμε από τον Γιώργο και χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να τα κάνει όλα αυτά».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργο Λιάγκα, “Την,katerina gkagkaki, giorgo liagka, “tin