Βύρωνας: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση του 32χρονου

Τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα εξετάζουν εξονυχιστικά, οι αξιωματικοί της ασφάλειας για να διαπιστώσουν το δρομολόγιο διαφυγής που ακολούθησαν οι δυο επιβαίνοντες της μηχανής, οι οποίοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ δίπλα από ένα πάρκο όπου έπαιζαν παιδιά, έναν 32χρονο μέσα στο αυτοκίνητο του.
Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του 32χρονου, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε κεντρική πλατεία του Βύρωνα. Στο σημείο επικρατεί πανικός.

Η 37χρονη σύντροφος του θύματος, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού τη στιγμή που ο άνδρας δέχτηκε δύο

σφαίρες, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, πιάνει το κεφάλι της.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Τραγική φιγούρα το 7χρονο παιδί του ζευγαριού. Έπαιζε στο πάρκο, σε απόσταση αναπνοής από τη δολοφονική επίθεση. Μόλις άκουσε την φασαρία άρχισε να ψάχνει τον πατέρα του.

Η στυγερή δολοφονία έγινε μόλις 30 μέτρα από την πλατεία Αγίου Λαζάρου, ένα πάρκο στο οποίο καθημερινά μαζεύονται και παίζουν πολλά παιδιά, αλλά και ένα σημείο γεμάτο καταστήματα εστίασης κατάμεστα από κόσμο. Οι κάτοικοι εδώ στον Βύρωνα ακόμα και σήμερα δηλώνουν φοβισμένοι και συγκλονισμένοι.

Το τελευταίο διάστημα ο 32χρονος είχε καταφύγει στο Ντουμπάι καθώς φοβόταν για την ζωή του. Όπως είπε η σύντροφος του ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα.

«Δεν ήξερα τίποτα, δεν μου είχε πει τίποτα, ήρθε το Μεγάλο Σάββατο για το Πάσχα. Ήμουν στο αυτοκίνητο μέσα μαζί του, αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε. Μετά βγήκα έξω από το αυτοκίνητο», ανέφερε η σύντροφος του 32χρονου.

Άφαντοι οι δράστες

Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης παραμένουν άφαντοι.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στα οποία καταγράφονται δύο άτομα μετρίου αναστήματος να επιβαίνουν σε μηχανή, φορώντας κράνη είναι στα χέρια των αρχών. Αναλύοντας το βιντεοληπτικο υλικό οι αστυνομικοί αναζητούν το δρομολόγιο διαφυγής.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήρθαν στην χώρα με μοναδικό σκοπό την εκτέλεση συμβολαίου θανάτου και να έχουν ήδη διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρχε και δεύτερη μηχανή στο σημείο της δολοφονίας για λόγους ασφαλείας, η οποία ακολουθούσε τη μοτοσικλέτα των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βύρωνας, Ξεκαθάρισμα, 32χρονου,vyronas, xekatharisma, 32chronou