Ανακοινώθηκε το Kingdom Come: Deliverance 2

Η Warhorse Studios ανακοίνωσε το Kingdom Come: Deliverance II. Μετά την επιτυχημένη πρώτη της δημιουργία, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις για τον ρεαλισμό της απεικόνισης του μεσαιωνικού κόσμου, η Warhorse Studios υποσχέθηκε να προσφέρει μια ακόμα πιο επική και μεγαλύτερη σε μέγεθος και εύρεος εμπειρία με το δεύτερο μέρος.

Το Kingdom Come II υπόσχεται να επεκτείνει τον μεσαιωνικό κόσμο του πρώτου τίτλου. Οι παίκτες θα βυθιστούν

σε μια πιο εκτενή και λεπτομερή εποχή, εξερευνώντας νέες πόλεις, χωριά και τοπία που είναι γεμάτα με περισσότερες περιπέτειες και μυστήρια. Με μια βελτιωμένη μηχανή γραφικών και φυσικής, το Kingdom Come II -όπως αναφέρει η Warhorse- θα προσφέρει εκπληκτικές προοπτικές και ακόμα πιο εντυπωσιακά περιβάλλοντα.

Επιπλέον, η ιστορία του παιχνιδιού υπόσχεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και εμβαθυμένη από το προηγούμενο παιχνίδι. Οι παίκτες θα εμπλακούν σε πολιτικές συνωμοσίες, μάχες και περιπέτειες που θα δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και τις αποφάσεις τους. Πέρα από την ύπαιθρο, η ιστορία του Kingdom Come II διαδραματίζεται κυρίως στο Kuttenberg, γνωστό και ως Kutná Hora στην Τσεχία – μια πραγματική πόλη εξόρυξης αργύρου.

Μεταξύ άλλων λεπτομερειών που αποκάλυψε η Warhorse, το Kingdom Come II θα περιλαμβάνει ένα σύστημα φήμης, στο οποίο οι NPCs θα φωνάζουν τον Henry αν αποκτήσει φήμη ότι πίνει ή κλέβει, και αυτός θα μπορεί να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα. Τέλος, το Kingdom Come: Deliverance 2 – όπως και ο προκάτοχός του – θα κάνει χρήση της μηχανής γραφικών CryEngine.

Για την ώρα δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

The post Ανακοινώθηκε το Kingdom Come: Deliverance 2 first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το Kingdom Come: Deliverance 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα