Ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core 6 Fires of Rubicon

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Armored Core VI Fires of Rubicon της FromSoftware θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Εστιασμένο καθαρά σε γρήγορους ρυθμούς δράσης με mechs, το Armored Core VI θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα για ποικίλες προσαρμογές των mech και έντονα boss fights. Η αφήγηση θα περιστρέφεται γύρω από μια μυστηριώδη ουσία γνωστή ως «Coral»,

που ανακαλύφθηκε σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη, τον Rubicon.

Το Coral θεωρήθηκε ως μια επαναστατική πηγή ενέργειας που οδήγησε στην δημιουργία της ελπίδας της προώθησης  της τεχνολογίας και των επικοινωνιών της ανθρωπότητας, αλλά αντί αυτού προκάλεσε μια μεγάλη καταστροφή που τύλιξε τον πλανήτη και τα κοντινά αστέρια σε φλόγες και καταιγίδες.

Σχεδόν 50 χρόνια μετά, το Coral θα επανεμφανιστεί στον μολυσμένο Rubicon 3, οδηγώντας σε μια σύγκρουση μεταξύ εταιρειών και ομάδων αντίστασης για τον έλεγχο της ουσίας. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός ανεξάρτητου έμπορου, οι παίκτες θα πρέπει να διεισδύσουν στον πλανήτη και να εμπλακούν στον αγώνα για την απόκτηση του Coral.

Το Armored Core VI Fires of Rubicon θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 25 Αυγούστου. Να σημειώσουμε ότι η δυνατότητα για προπαραγγελία των εκδόσεων του τίτλου (Collector’s Edition, Premium Edition και Digital Editions) είναι διαθέσιμη.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας του Armored Core 6 Fires of Rubicon appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα