Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

01:34 15/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Αυτή τη φορά ήταν οι Διάσημοι που ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor και έτσι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Κι αυτός ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Οι Διάσημοι του Survivor, όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Κυριακής (14.01.2024), αγωνίστηκαν χωρίς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία λόγω ίωσης ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν θέλησε να ρισκάρει τη συνέχεια του

παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας όλοι έπαθαν σοκ όταν είδαν τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ να βγαίνει από ένα εμπόδιο σχεδόν λιπόθυμος.

Ήταν κατά τη διάρκεια ενός run με τον Σάββα Γκέντζογλου όταν ο Σκωτσέζος των Μαχητών μπήκε στο τούνελ του στίβου μάχης αλλά δυσκολεύτηκε να βγεί. «Ο Rob είναι μέσα στη σπηλιά, σκοτάδι μαύρο. Ανησυχώ. Έχει σφηνώσει. Είσαι καλά Rob; Βγαίνει σαν τυφλοπόντικας. Όχι, ο Rob δεν είναι καλά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες των Μαχητών έτρεξαν και μετέφεραν τον συμπαίκτη τους στον γιατρό.

 

Ο Ρομπ ήταν το πρόσωπο που προκάλεσε την πρώτη από τις δυο εντάσεις μετά το τέλος του αγώνα, με τους Διάσημους να κατηγορούν τους αντιπάλους τους πως δεν παίζουν «καθαρά» και ότι «έβαλαν» τον συμπαίκτη τους να πει ότι ζαλίζεται για να μη συνεχίζει να παίζει. 

  

  

Κατά τη συζήτηση μετά τη νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας (που συνοδευόταν με έπαθλο φαγητού) προέκυψε και μια νέα κόντρα: αυτή ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Φάνη Μπολέτση.

Ο παίκτης των Μαχητών είπε στην παίκτρια των Διασήμων, όταν έγινε αναφορά στους κανονισμούς πως εκείνη ξέρει αφού έχει πάει «πέντε φορές» στον Άγιο Δομίνικο, ατάκα που το «Βουνό» εξέλαβε ως ειρωνεία.

  

  

  

Ο καυγάς τους συνεχίστηκε στο Συμβούλιο.

  

Μετά τις κόντρες και τις παρεξηγήσεις, οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού. Εκεί, οι Διάσημοι θα οδηγούνταν για πρώτη φορά στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο. Και τον επέλεξαν… σχεδόν παμψηφεί.

Στον… τάκο βρέθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να συνεισφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του στο Survivor.

  

  

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έκρινε ότι δεν είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αλλά πως δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός πως είναι υποψήφιος.

   

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Παύλος Παπαδόπουλος,Survivor, pavlos papadopoulos