Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Φαλ και Λαρεντζάκη η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

18:49 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Κολοσσό στην Ρόδο για την τελευταία αγωνιστική του Top 6 της Basket League, με τους Τόμας Γουόκαπ, Μουσταφά Φαλ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μην βρίσκονται στην αποστολή των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου εκτός έδρας (12/05/24) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6 για το πρωτάθλημα της Basket League, μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους».

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός από την αποστολή της ομάδας του τους Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μουσταφά Φαλ προκειμένου να πάρουν ανάσες.

Άλλωστε το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού αλλά και οι απαιτητικοί αγώνες που ακολουθούν με κυριότερα τα παιχνίδια για το Final Four της Euroleague δεν αφήνουν περιθώρια στον Έλληνα τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League δεν έχουν και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Νίκολα Μιλουτίνοφ, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Ρόδο με δέκα παίκτες.

Κάπως έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους:

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Μιχάλης Λούντζης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Γιώργος Τανούλης και Μόουζες Ράιτ.

To άρθρο Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Χωρίς Γουόκαπ, Φαλ και Λαρεντζάκη η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός, Γουόκαπ Φαλ, Λαρεντζάκη,kolossos rodou – olybiakos, gouokap fal, larentzaki