Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva έδεσε στο Αργοστόλι και εντυπωσίασε τους πάντες στο λιμάνι

18:36 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva ξεκίνησε από την Ιταλία και έφερε στην Κεφαλονιά εκατοντάδες τουρίστες, που ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά στο Αργοστόλι…

Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά και κέντρισε τα βλέμματα στο νησί. Οι επιβάτες βγήκαν στην τοπική αγορά και έδειχναν να το απολαμβάνουν. Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν κατάλληλος για βόλτες στο νησί του Ιονίου με τις πανέμορφες παραλίες. Ο πήχης

στον τουρισμό έχει μπει ψηλά για ακόμα μια χρονιά. Η κρουαζιέρα είναι σταθερά μια σημαντική πηγή εσόδων, με τις πρώτες αφίξεις να προκαλούν αισιοδοξία για το καλοκαίρι και τους μήνες που έρχονται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

To πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva έδεσε στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Norwegian Cruise Line (NCL), που έκανε το παρθενικό του ταξίδι τον Αύγουστο του 2023.

Σήμερα, βρίσκεται στο μέσο μιας 10ήμερης κρουαζιέρας που ξεκίνησε από την Ιταλία με ενδιάμεσους προορισμούς την Κροατία, την Μάλτα, την Ελλάδα (Κεφαλονιά και Κέρκυρα) και την Σλοβενία πριν επιστρέψει στην Ιταλία.

Από το πρωί έβγαλε στο Αργοστόλι τους χιλιάδες επιβάτες που μεταφέρει, οι οποίοι απολαμβάνουν τις ομορφιές της Κεφαλονιάς. Δείτε τις εικόνες του inkefalonia.gr.

 

Περίπου 35,7 εκατομμύρια άνθρωποι θα πάνε κρουαζιέρα

Περίπου 35,7 εκατομμύρια επιβάτες αναμένεται να πάνε κρουαζιέρα μέσα στο 2024, από 31,5 εκατομμύρια που ήταν το 2023– κατά 6% περισσότεροι από εκείνους που πήγαν κρουαζιέρα το 2019, σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA).

Το μοναδικό στοιχείο που επηρεάζει αρνητικά τις κρατήσεις; Η ανεπαρκής δυνατότητα να ικανοποιηθεί η ζήτηση. Από την άλλη, οι μικρότερες εταιρείες δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα διαχείρισης του όγκου των κρατήσεων.

To άρθρο Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva έδεσε στο Αργοστόλι και εντυπωσίασε τους πάντες στο λιμάνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα