Πρώην επικεφαλής της αστυνομίας στην Ισπανία: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πέρεθ πλήρωναν διαιτητές πριν την Μπαρτσελόνα»

18:10 3/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται πλέον κι επίσημα στην Ισπανία για το σκάνδαλο «Νεγκρέιρα», το οποίο και αφορά τη δωροδοκία διαιτητών στη “La Liga”, αλλά ο άλλοτε επικεφαλής της αστυνομίας, Μανουέλ Βιγιαρέχο έριξε τα “βέλη” του και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιόφωνο, ο Βιγιαρέχο “επιτέθηκε” τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ειδικά στον επί σειρά ετών, πρόεδρό της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διοικητής της ισπανικής αστυνομίας, ανέφερε τα εξής: “Η Ρεάλ και ο Πέρεθ πλήρωναν διαιτητές

πριν από την Μπαρτσελόνα. Ο Πέρεθ είναι ανέγγιχτος, δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς και το ξέρει. Είναι σαν να αυτοκτονία το να προσπαθήσει κάποιος να κυνηγήσει τον Φλορεντίνο. Είναι αδύνατο να ασκήσεις δίωξη σχετικά με οτιδήποτε επηρεάζει τον Πέρεθ. Θα ήταν αυτοκτονία για όποιον τολμούσε να το κάνει. Είναι άθικτος”.

Hoy, el excomisario Villarejo ha acusado al Real Madrid de sobornar a los árbitros: “Es imposible judicializar algo en este país que afecte a don Florentino Pérez. Sería un suicida el que se atreva a hacerlo. Es intocable como antes lo fue Botín”. pic.twitter.com/LVGIrILXyj

— Fonsi Loaiza (@FonsiLoaiza) October 3, 2023

To άρθρο Πρώην επικεφαλής της αστυνομίας στην Ισπανία: «Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πέρεθ πλήρωναν διαιτητές πριν την Μπαρτσελόνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώην, Ισπανία, Η Ρεάλ Μαδρίτης, Πέρεθ, Μπαρτσελόνα,proin, ispania, i real madritis, pereth, bartselona