Ολυμπιακός: Ανάγκη για μεταγραφές και περισσότερο βάθος στον πάγκο

Ο Ολυμπιακός θέλει συγκεκριμένη θέση. Το κλισέ δύο ισάξιες ενδεκάδες δεν «παίζει» σαν ρεαλιστικό σενάριο για μια ελληνική ομάδα. Ωστόσο, οι μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι θα πρέπει να «γεμίσουν» ποιότητα και τον πάγκο.

Εξ΄ αρχής δύσκολο ήταν για τον Ολυμπιακό.

Αμέσως μετά τις δύο αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα, μια αναμέτρηση στην Τούμπα δεν ήταν ιδανικό σενάριο. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν άδειοι. Σωματικά και πνευματικά. Σε σχέση με άλλα μας, ο Ισπανός τεχνικός επί της ουσίας δεν έκανε καν αλλαγές.

Όρτα και Μασούρας είναι δύο παίκτες πρώτης γραμμής. Από αυτούς τους 13-14 που παίζουν σχεδόν πάντα για ενδεκάδα. Ζέλσον και Ναβάρο ήταν οι διαφοροποιήσεις που είχε ο Ολυμπιακός. Αν μάλιστα ήταν διαθέσιμος ο Ιμπόρα δεν ξέρουμε καν αν θα έκανε και τέσσερις αλλαγές ο Μεντιλίμπαρ. Πρόθεσή του ήταν να πάει όσο δυνατόν με περισσότερους βασικούς. Αυτό στοίχισε στην οικονομία του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τροφή για σκέψη για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Πρώτη φορά σε συνεχόμενες διαδοχικές αναμετρήσεις δεν ψάχνει βαθιά στην άκρη του πάγκου του. Ενδεχομένως να ήταν και ένα μήνυμα όλο αυτό εν όψει της νέας σεζόν. Ειδικά η αλλαγή του Μασούρα στο ημίχρονο. Δεδομένα, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη περισσότερους εν δυνάμει βασικούς παίκτες.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει κάνει άλλωστε μέσα σε όλα και τις δοκιμές τους μέσα στη σεζόν. Όλοι οι παίκτες έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, άρα ήταν και θέμα εμπιστοσύνης. Θα φανεί ακόμα περισσότερο από το ποιοι θα παίξουν στα επόμενα ματς του Ολυμπιακού. Διότι, ο Ισπανός κόουτς πρώτη φορά έδειξε να έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Κατεβάστε την e-Sportime (13/5/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα