Αστέρας - ΟΦΗ 1-1: Ισορροπία στην Τρίπολη για τους άνετους Αρκάδες και Κρητικούς

Ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με την αναμέτρηση να τελειώσει 1-1. Οι δύο τους έφτασαν στους 35 βαθμούς και είναι άνετοι στις ψηλές θέσεις του μίνι πρωταθλήματος.

Το ματς είχε μπόλικες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12ο λεπτό, ενώ στο 53ο λεπτό ο Γκρόζντανιτς έβαλε αυτογκόλ, μετά από γύρισμα του Μπάκου

για το 1-1 των Κρητικών.

Το ματς

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυναμικά με τον Μπάκου στο 5' να μην εκμεταλλεύεται το "τσαφ" του Τσιφτσή και να αστοχεί σε κενή εστία, ενώ στο 9' ο Μεγιάδο δεν βρήκε στόχο με σουτ εκτός περιοχής. Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στην πρώτη του ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παλάσιος πήρε κεφαλιά, η άμυνα του ΟΦΗ δεν έδιωξε, ο Ρεγκίς από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και Αλάγκμπε πλάσαρε με τη μία για το 1-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει και στο 15ο λεπτό είχε δοκάρι με σουτ του Τοράλ εκτός περιοχής. Στο 24' οι Κρητικοί είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Ισέκα.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Παλάσιος σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Μπάκιτς. Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά οι Αρκάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να πιέζει και στο 54ο λεπτό έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Μπάκου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς έβαλε το πόδι του και στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι Αρκάδες πίεσαν, βάζοντας πίεση στην εστία του Χριστογεώργου.

Ωστόσο, κάποια άλλη αλλαγή στο σκορ δεν υπήρξε έως το φινάλε, με τις δύο ομάδες να φεύγουν από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Λύρατζης, Γκρόσντανιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (71' Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (71' Μπαρτόλο), Παλάσιος (80' Γκος), Ρεγκίς, Μιριτέλο (81' Αντζιέλσκι) ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς (88' Θεοδοσουλάκης), Μπάκου (74' Γκλάζερ), Τοράλ (74' Αποστολάκης), Ριέρα (83' Μοσκέρα), Ισεκά (83' Φελίπε)
Keywords
Τυχαία Θέματα